Απίστευτο περιστατικό: Υπάλληλοι αρνήθηκαν να πουλήσουν τοστ γιατί προοριζόταν για άστεγο (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθη στο Λονδίνο, όταν υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα καφέ αρνήθηκε να πουλήσει τοστ σε πελάτη επειδή ήθελε να το δώσει σε άστεγο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος Αντριαν Πίνσετ, οπερατέρ στο επάγγελμα, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας καφέ στον σταθμό Γουότερλου με έναν άστεγο άνδρα. Ο άνδρας ήθελε να κεράσει ένα αναψυκτικό και έναν τοστ στον άστεγο.

Όπως ισχυρίζεται λοιπόν, ο οπερατέρ, μόλις

ο υπάλληλος αντιλήφθηκε για ποιον προοριζόταν το γεύμα, αρνήθηκε να το δώσει, λέγοντας πως αυτό είναι αντίθετο με την πολιτική του σταθμού και πως θα αντιμετώπιζε πρόβλημα αν το έκανε.


Ακόμα και όταν του είπε πως το τοστ ήταν για εκείνον, ο υπάλληλος και πάλι αρνήθηκε

«Είναι η πολιτική που έχει επιβάλει η ασφάλεια του σταθμού, όχι του μαγαζιού. Αν σας δώσω το γεύμα για τον άστεγο μπορεί να συλληφθώ» , του απάντησε.

«Μα αυτό είναι εντελώς γελοίο» απάντησε ο Πίνσετ. Ζήτησε να εξυπηρετηθεί από μια άλλη υπάλληλο που ήταν στο μαγαζί, που και αυτή όμως αρνήθηκε.

Ο Πίνστετ απηυδισμένος από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων της καφετέριας ανέβασε το βίντεο στο facebook και από εκεί έκανε τον γύρο του κόσμου ξεσηκώνοντας «θύελλα» αντιδράσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα