Προσλήψεις γιατρών στο Κέντρο Υγείας Λέρου

Η Διοικήτρια του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρο Υγείας Λέρου αποφασίζει την προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. για το Κρατικό Θεραπευτήριο – Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Λέρου:

1 ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ Επιμ. Β΄ 1 ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Επιμ. Β΄ 1 ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ Επιμ. Β΄

Για τις παραπάνω θέσεις γίνονται δεκτοί οι υποψήφιοι που έχουν:

1. Ελληνική ιθαγένεια, πλην όσων προέρχονται από κράτη μέλη της Ε.Ε

2. Άδεια Άσκησης Ιατρικού Επαγγέλματος

3. Τίτλο αντίστοιχης με τη θέση Ιατρικής

ειδικότητας .

Δεν ισχύει ο περιορισμός του ορίου ηλικίας για ιατρούς και οδοντιάτρους που επιθυμούν να καταλάβουν θέσεις, οι οποίες προκηρύσσονται σε περιοχές άγονες και προβληματικές Α’ κατηγορίας ( Νόμος 4368/2016 άρθρο 35 )

Η Αίτηση – Δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά, υποβάλλεται στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου μας εις τριπλούν, εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερών δηλαδή από 21-07-2017 μέχρι και 09-08-2017

Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις – δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία στην δνση Κρατικό Θεραπευτήριο-Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Λέρου Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού «Για την προκήρυξη θέσεων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.» Λακκί Λέρου Τ.Κ. 85400

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2247028151 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα