Απίστευτο, ο Γουίλιαν σκόραρε κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο γήπεδο το 2015 και το 2019

Ο Γουίλιαν πέτυχε ένα απίστευτο επίτευγμα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου μέσα σε διάστημα περίπου τριών ετών. Ο βραζιλιάνος άσος της Τσέλσι σκόραρε με τον ίδιο τρόπο, από το ίδιο σημείο, στο ίδιο γήπεδο κόντρα στην ομάδα από την Ουκρανία το 2015 για το Champions League και πριν από περίπου μία εβδομάδα για το Europa League.

Ο διεθνής επιθετικός των «μπλε» στις

4 Νοεμβρίου 2015 διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με εκτέλεση φάουλ στο 83′ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τους ομίλους του Champions League.

Την προηγούμενη Πέμπτη (7/3) ο Γουίλιαν πέτυχε το 2-0 (το ματς έληξε 3-0), επίσης με εκτέλεση φάουλ από το ίδιο σημείο στο Λονδίνο, στο πρώτο ματς απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου για τους «16» του Europa League.

Τα δυο γκολ… δίπλα – δίπλα:

Δείτε τα δυο γκολ σε βίντεο και… μόνα τους:

To 2019…

… και το 2015

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Εντέν Αζάρ (ήταν εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί) έβαλε στοίχημα για το φάουλ που εκτέλεσε ο Γουίλιαν απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Europa League.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο βραζιλιάνος άσος έστησε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή των Ουκρανών και πριν εκτελέσει με περίτεχνο τρόπο για να σκοράρει, φαίνεται πως ο συμπαίκτης του έβαλε στοίχημα με τους δύο συμπαίκτες του πως θα μπει γκολ. Και το κέρδισε… Λέτε να θυμόταν το γκολ του Γουίλιαν το 2015 με τον ίδιο τρόπο. Ο βραζιλιάνο αστέρας σκοράρει, πάντως, με εκτελέσεις φάουλ.

Love this. #CFCpic.twitter.com/JdQZzzbZ4W

— ⒹⓎⓁ (@ChelseaDyl) 9 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα