Απειλές στους μάρτυρες και ειρωνείες για μουστάκια από Σαλμά (video)

Είναι ένας από τους δέκα εμπλεκόμενους πολιτικούς στην υπόθεση της Novartis και μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη ο δεύτερος πιο λαλίστατος της λίστας. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς έχει βγει από το πρωί σε ΜΜΕ προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην υπόθεση της υπερκοστολόγησης φαρμάκων της εταιρείας Novartis.

Δείτε επίσης: Έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας για τη Novartis

– Στα 50 εκατ. ευρώ οι μίζες σε πολιτικούς

Αφού βγήκε αρχικά στο ραδιόφωνο του Real, λέγοντας «ο κύριος Παπαγγελόπουλος που είπε σήμερα ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της χώρας, το ίδιο είπε και αυτός με το μουστάκι, πώς τον λένε;»

Δείτε επίσης: «Από εμένα έμαθε ο Κοντονής για τη Novartis», υποστηρίζει ο Σαλμάς

Άλλο βέβαια που στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι είναι ο ίδιος που έκανε γνωστή την υπόθεση της Novartis… σε αυτόν με το μουστάκι, του οποίου το όνομα μάλλον… μάντεψε.

Δείτε επίσης: Πώς ο Άδωνις μίλησε για τη Novartis, χωρίς να μιλήσει για τη Novartis

Οι ειρωνείες έγιναν κατόπιν απειλές, αφού σε νέα του δημόσια παρέμβαση, αυτή τη φορά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έφτασε στο σημείο να απειλήσει τους μάρτυρες της υπόθεσης, λέγοντας επί λέξει: Σας λέω ένα πράγμα οι μάρτυρες αυτοί που κατέθεσαν εδώ –ας τους άλλαξαν ταυτότητα- θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν. Είναι μικρή η Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα