Απαλλαγή της καθαρίστριας πρότεινε η αντεισαγγελέας – «Από τον Άρειο Πάγο εξαρτάται η ζωή μου»

Έχει καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη«Από τον Άρειο Πάγο εξαρτάται η ελευθερία και η ζωή μου», δήλωσε η 53χρονη

Συζητήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, η υπόθεση της 53χρονης καθαρίστριας από τον Βόλο, η οποία είχε καταδικαστεί σε 10ετη κάθειρξη για το πλαστό απολυτήριο δημοτικού.

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Όλγα Σμυρλή, πρότεινε να αναιρεθεί η απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε η 53χρονη από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας. Ανέφερε ότι δεν υπήρξε περιουσιακή βλάβη του Δημοσίου, καθώς η γυναίκα έλαβε τους μισθούς που προβλέπονταν

από τον προϋπολογισμό του κράτους για αυτή την οργανική θέση.

Όπως επεσήμανε η αντεισαγγελέας, η παραπλανητική συμπεριφορά εκδηλώθηκε άπαξ και όχι εξακολουθητικά, άρα το αδίκημα που αφορά σε απάτη σε βάρος του δημοσίου πρέπει να παραγραφεί.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν παρούσα η 53χρονη μαζί με την κόρη της, το σύζυγό της και τη μητέρα της. Στο πλευρό της και η ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα.

«Περιμένω την απόφαση για να δω τι θα κάνω με τη ζωή μου»

«Μακάρι να πάνε όλα καλά, περιμένω την απόφαση του Αρείου Πάγου, να δω εάν θα τελειώσει η περιπέτεια μου και τι θα κάνω με τη ζωή μου. Μέχρι τότε θα με τρώει το άγχος. Από τον Άρειο Πάγο εξαρτάται η ελευθερία και η ζωή μου», ανέφερε η 53χρονη.

Για μια δύσκολη περίοδο που συνεχίζεται, μίλησε η κόρη της, η οποία δήλωσε αισιόδοξη: «Θα τελειώσει ο γολγοθάς για τη μητέρα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα