Απαγωγή 10χρονης: Έρευνες για σύνδεση της 33χρονης με διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Η έρευνα που εδώ και καιρό κάνει η Αστυνομία στο κινητή και το λάπτοπ της 33χρονης που κρατείται στις φυλακές Θήβας για την απαγωγή του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη είναι αυτή που κατά τις Αρχές θα δώσει και τις απαντήσεις για τα κίνητρα της δράστιδας.

Και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η υπόθεση αυτή ίσως κρύβει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ότι αρχικά φαινόταν. Όπως έγραψε η Realnews, η αστυνομία κατάφερε να «αποκρυπτογραφήσει» κάποια από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που η 33χρονη προσπάθησε να εξαφανίσει πριν τη σύλληψή της ρίχνοντας νερό στο λάπτοπ της για να το καταστρέψει.

Πρόκειται για τρεις διαδικτυακές επαφές η μία εκ των οποίων εντοπίζεται στη βόρεια Ευρώπη. Οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με Ιnterpol και Europol για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο η υπόθεση να αποτελεί τμήμα και διεθνών κυκλωμάτων διασποράς υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Κι αυτό διότι δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την εξάρθρωση τεράστιου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας στη Γερμανία, στο οποίο πιστεύεται ότι εμπλέκονται περίπου 30.000 άτομα!

Όπως αναφέρει η Realnews, η αστυνομία της Κολωνίας που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση ερευνά επαφές του συγκεκριμένου κυκλώματος σε διάφορες χώρες και μία από αυτές είναι και η Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα