Το απίστευτο επετειακό παιχνίδι της Nissan στην Σύρο


H Nissan κατάφερε να συνδυάσει την περιπέτεια με τη διασκέδαση. Το πέτυχε μέσω των 250 εργαζομένων οι οποίοι αποτέλεσαν 80 πληρώματα, χρίστηκαν ''πειρατές'' και συμμετείχαν στο επετειακό 23ο κυνήγι του θησαυρού, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Σύρου. Οι ''πειρατές'' της Nissan με τα μπλέ, πραγματοποίησαν ''απόβαση'' στους δρόμους και στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο ''θησαυρό''.

Η

εκκίνηση δόθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, το πρωί του Σαββάτου. Κατά την «απόβασή» τους στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, τα πληρώματα προμηθεύτηκαν το σχετικό road-book. Παράλληλα, δόθηκαν και ερωτήσεις - γρίφοι που έπρεπε να απαντηθούν. Στο 2ο σκέλος του αγώνα, οι ''πειρατές'' της ελληνικής εταιρείας ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ερμούπολης, προκειμένου να ανακαλύψουν τα πολυπόθητα ζητούμενα για να κερδίσουν το θησαυρό.

Την εκδήλωση υποστήριξαν ο Δήμος Σύρου, η αστυνομική διεύθυνση και το λιμεναρχείο του νησιού, όπως και η ακτοπλοϊκή εταιρεία Bluestar Ferries. Να σημειώσουμε ότι το κυνήγι του θησαυρού αποτελεί πλέον θεσμό και έχει σαν σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων, με τη συμμετοχή και των οικογενειών τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακαλούνται 410.000 αυτοκίνητα της Volkswagen

Keywords
Τυχαία Θέματα