Αντιμέτωπος με φυλάκιση ο Αρντά Τουράν – Ξανά στο προσκήνιο το πρωτοφανές ερωτικό του επεισόδιο

Το πρωτοφανές ερωτικό επεισόδιο που είχε ο Αρντά Τουράν στην Τουρκία είναι ξανά στο προσκήνιο, καθώς πλησιάζει η ώρα που θα έχουν νέα συνεδρίαση του δικαστηρίου και ο διεθνής άσος είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο φυλάκισης του.

Ο 32χρονος παίκτης που παίζει δανεικός στην Μπασάκσεχίρ (πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Τουρκίας) από την Τουρκία έπαιξε ξύλο τον περασμένο Οκτώβριο, με δημοφιλή τούρκο τραγουδιστή, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου. Ο Τούρκος διεθνής μέσος κατηγορείται μεταξύ άλλων για σεξουαλική παρενόχληση, παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση σωματικής βλάβης.

#Barcelona midfielder Arda Turan is facing 12 years in Prison after altercation @ Istanbul nightclub w/ Turkish singer Berkay Sahin & his Wife#HighPressPodcast
Arda Turan story – Part 2

Full video: https://t.co/fo43101wh6 pic.twitter.com/Lg33rYiMAt

— ⚽️ High Press Podcast ⚽️ (@highpresspod420) 1 Φεβρουαρίου 2019

Να θυμίσουμε ότι οι εισαγγελείς της υπόθεσης εισηγήθηκαν τη φυλάκισή του για 12,5 χρόνια. Ηδη ο Τουράν έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο 370.000 ευρώ από την ομάδα του για τη συμπεριφορά του, αν και δεν έχει διακοπεί το συμβόλαιό του.

Video showing showing what Arda Turan got up to on Wednedsay night..

See what happens when there is an international break! pic.twitter.com/PP1f5rqJoU

Turkish Football (@Turkish_Futbol1) 13 Οκτωβρίου 2018


Το επίμαχο συμβάν σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όταν ο Αρντά Τουράν φέρεται να παρενόχλησε την -έγκυο- σύντροφο του τραγουδιστή Μπερκάι Σαχίν, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στον ίδιο και τον τραυμάτισε.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος άσος το Μάιο του 2018 είχε τιμωρηθεί με 16 αγωνιστικές επειδή γρονθοκόπησε επόπτη.

Geçen sezonun 32. haftası 1-1 biten Başakşehir-Sivasspor maçında Başakşehirli oyuncular Mossoro ve Arda Turan’ı oyundan atan hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun, tam 22 haftadır hiçbir Başakşehir maçına atanmadığı ortaya çıktı.
Bizim her hafta haksız yere oyuncular kart görüyor ses yok pic.twitter.com/fq2U0AoEd6

— Galatasaray Taraftarı

Keywords
Τυχαία Θέματα