Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπάς και Καραλής είναι κολλητοί και θυμίζουν τους… «Τρεις Σωματοφύλακες» (video)

Ο ένας είναι – ξανά – MVP της κανονικής διάρκειας στο ΝΒΑ, ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς, ενώ μπήκε και στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος. Ο δεύτερος εκ των κορυφαίων παγκοσμίως στο τένις. Ο τρίτος ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ. Τα είπαν μαζί και θύμισαν τους «Τρεις Σωματοφύλακες».

Ο λόγος φυσικά δεν έχετε μαντέψει, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Εμανουήλ Καραλή, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μία ισχυρή φιλικά και

τουλάχιστον σύμφωνα και με το hastag που χρησιμοποίησε ο «Greek Freak» αυτοαποκαλούνται οι «Τρεις Σωματοφύλακες» έχοντας ένα κοινό στοιχείο πέρα από τον αθλητισμό. Κάνουν περήφανη την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν στην Αθήνα και στη Βουλιαγμένη και είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε χαλαρό στυλ και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο… χαβαλές δεν σταμάτησε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έστειλε και μήνυμα κατά της αστυνομικής βίας, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Νιγηρία, υποδέχθηκε τον αδερφό του Κώστα ως πρωταθλητή του NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς και σήκωσε στον… αέρα το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Την ίδια που στο NBA, το όνομά του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι πρώτο στα μεταγραφικά σενάρια, με τους Ντάλας Μάβερικς, Μαϊάμι Χιτ και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να θέλουν τον διεθνή άσο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε επέμβαση και ακολουθεί θεραπεία για να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, μετά την παρουσία του στα ημιτελικά του Roland Garros, όπου και τραυματίστηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What did i get my self into #The3Musketeers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34) στις 15 Οκτ, 2020 στις 3:58 μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα