Αντ. Ρουπακιώτης: Σήμερα όλοι ψηφίζουν και αύριο ελέγχουν (video)

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου ο υπηρεσιακός υπουργός Αντώνης Ρουκαπιώτης στο 386ο Εκλογικό Τμήμα στα Σεπόλια, προκειμένου να σιγουρευτεί πως η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Ο κ. Ρουπακιώτης είπε ότι δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα, οι κάλπες άνοιξαν, «μόνο που αυτές αναμένουν τους εκλογείς, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα».

Στις δηλώσεις του μετά την ψήφο έστειλε ξανά μήνυμα κατά της αποχής, παροτρύνοντας τους πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν καθώς «είναι και δικαίωμα και υποχρέωση

να στηρίξουμε το δημοκρατικό πολίτευμα, καθώς όταν αυτό ενισχύεται,  παράγει και διασφαλίζει δικαιώματα, όταν όμως χάνεται η αξιοπιστία του, τα δικαιώματα αυτά αμφισβητούνται και αναιρούνται. Το πρόσφατο παράδειγμα της μνημονιακής νύχτας μας έδωσε το χρέος να συμμετέχουμε στις εκλογές για να ενισχύσουμε αυτό το δημοκρατικό πολίτευμα, που μπορεί να μην είναι άριστο, είναι όμως το καλύτερο που υπάρχει. Έτσι μετά το 2018 που διανοίγονται νέες δυνατότητες δικαιωμάτων, σήμερα όλοι ψηφίζουν και αύριο ελέγχουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα