Ανεπηρέαστοι οι Γερμανοί από το «κανόνι» της Thomas Cook – Επιμένουν στα πακέτα «all inclusive»

Μπορεί η πτώχευση της Thomas Cook να επηρέασε τον παγκόσμιο τουρισμό, ωστόσο οι γερμανοί τουρίστες δεν φαίνεται να πτοούνται. Όχι απλώς εξακολουθούν να εμπιστεύονται τα τουριστικά πακέτα αλλά οι κρατήσεις εμφανίζονται αυξημένες.

Μάλιστα πολλοί μικρότεροι ταξιδιωτικοί όμιλοι φαίνεται να επωφελούνται από το τέλος του τουριστικού κολοσσού. Συγκεκριμένα, ο όμιλος Tui

της Γερμανίας υπολογίζει για το καλοκαίρι του 2020 περίπου μισό εκατομμύριο επιπλέον τουρίστες, με τις προσφορές για την Τουρκία, την Ελλάδα και τις Βαλεαρίδες Νήσους να τραβούν το ενδιαφέρον.

Οι κλυδωνισμοί που επέφερε η πτώχευση της Thomas Cook δεν φαίνεται ότι επέδρασαν αρνητικά στην εμπιστοσύνη των Γερμανών τουριστών για τις διακοπές «all inclusive», αναφέρει σε δημοσίευμα της η DW.

«Τα πακέτα είναι ακόμη ο ασφαλέστερος και πιο βολικός τρόπος για να ταξιδέψει κανείς», συμπληρώνει η Τui.

Παρόμοια είναι η εικόνα και στους ανταγωνιστές. «Ευτυχώς οι πελάτες μας βρίσκονται ήδη σε φάση κρατήσεων τόσο για το καλοκαίρι του 2020 όσο και για τον υπόλοιπο χειμώνα και την άνοιξη», σημειώνει o ταξιδιωτικός όμιλος Schauninsland. «Οι κρατήσεις και στις δύο περιπτώσεις βρίσκονται σε διπλάσια επίπεδα σε σχέση με πέρυσι» προσθέτει.

Και ο όμιλος Touristik κάνει λόγο για «σταθερή αύξηση των πωλήσεων» σε διψήφιο αριθμό ειδικά για τους δημοφιλείς προορισμούς.

Πηγή: Ανεπηρέαστοι οι Γερμανοί από το «κανόνι» της Thomas Cook – Επιμένουν στα πακέτα «all inclusive» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα