Τουρκικά «πυρά» κατά Καμμένου – «Ανεύθυνοι οι ισχυρισμοί του για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς»

Στα άκρα η αντιπαράθεση του Πάνου Καμμένου με το τουρκικό ΥΠΕΞ«Οι ισχυρισμοί του υπουργού Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου αναδεικνύουν την ανεύθυνη και ασόβαρη συμπεριφορά του», απαντά η τουρκική πλευράΝωρίτερα ο κ. Καμμένος είχε υποστηρίξει πως η σύλληψή
των Μητρετώδη – Κούκλατζη ήταν «προγραμματισμένη και προσχεδιασμένη» και έγινε με την εντολή του τούρκου προέδρου, ΡετζέπΤαγίπ Ερντογάν

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, και του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει «ανεύθυνες» τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου αναφορικά με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, είχε υποστηρίξει πως η σύλληψή των Μητρετώδη – Κούκλατζη ήταν «προγραμματισμένη και προσχεδιασμένη» και έγινε με την εντολή του τούρκου προέδρου, ΡετζέπΤαγίπ Ερντογάν.

«Οι ισχυρισμοί του υπουργού Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου αναδεικνύουν την ανεύθυνη και ασόβαρη συμπεριφορά του», τονίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ και καταλήγει:

«Στην ελληνική πλευρά δόθηκε απαραίτητη ενημέρωση αναφορικά με τους λόγους που κρατούνται οι δύο έλληνες στρατιωτικοί. Το να επιχειρείται η διατήρηση μίας ατζέντας με αβάσιμες και χωρίς νόημα κατηγορίες, θεωρείται μία προσπάθεια να στραφεί αλλού η ελληνική κοινή γνώμη».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα