Αναβρασμός στους ΑΝΕΛ – «Παίζεται» η συμμετοχή τους στις εθνικές εκλογές

Η ηγεσία και τα στελέχη θα αποφασίσουν εάν θα συμμετέχει το κόμμα στις εκλογέςΘα συνεδριάσουν τη ΔευτέραΤι θα γίνει με τους τέσσερις βουλευτές που έχουν απομείνει

Αναβρασμός φαίνεται να επικρατεί στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχετικά με τη συμμετοχή τους στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο Πάνος Καμμένος έχει προβληματιστεί, διότι το ποσοστό που

συγκέντρωσαν οι ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές, 0,80% (45.000 ψήφοι), ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικό.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει το κομματικό όργανο προκειμένου να καταλήξει στην τελική απόφαση για το εάν οι ΑΝΕΛ θα συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές.

Όπως δήλωσαν στο zougla.gr στελέχη του κόμματος, η συζήτηση συνεχίζεται και υπάρχει έντονος προβληματισμός. «Είναι πιθανόν να καταλήξουμε πως δεν θα συμμετάσχουμε στις εθνικές εκλογές, αλλά ωστόσο η τελική απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί», είπαν χαρακτηριστικά.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι -εάν το κόμμα δεν κατέβει τελικά στις εκλογές- τι θα απογίνουν οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η Μαρία Κόλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Αριστείδης Φωκάς. Επίσης τίθεται ζήτημα και για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες τις αναμετρήσεις στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα