Αναβλήθηκε η δίκη της δολοφονίας Ζέμπερη σε δεύτερο βαθμό – Συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» ο πατέρας (video)

Για τις 25 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη που έγινε τον Οκτώβριο του 2017 μέσα στο Β’ νεκροταφείο. Τόσο η μητέρα του θύματος, όσο και οι δικηγόροι και των δύο πλευρών ζήτησαν την αναβολή της δίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας επικαλέστηκε λόγους υγείας και ως εκ τούτου, δεν παρέστη στο δικαστήριο. Αντιθέτως, από νωρίς το πρωί βρέθηκε στα δικαστήρια ο πατέρας της.

Πρόκειται για την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό που θα άρχιζε σήμερα, Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Στο εδώλιο θα καθίσει ξανά ο 60χρονος, Μανώλης Σοροπίδης, ο οποίος πρωτοβάθμια είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τον φόνο της 32χρονης εφοριακού.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού ο δράστης είχε σκοτώσει με 14 μαχαιριές την νεαρή κοπέλα. Ο ίδιος είχε καταθέσει ότι είχε μπει στο κοιμητήριο μόνο για να την ληστέψει, αλλά το θύμα αντέδρασε με αποτέλεσμα να της αφαιρέσει τη ζωή.

«Το παιδί το σκοτώσανε από τη δουλειά»

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη εκτιμά πως πίσω από τον άδικο χαμό της κόρης του υπήρχε συμβόλαιο θανάτου.

«Ότι ο δολοφόνος είναι αυτός, είναι. Πρέπει να δούμε ποιοι άλλοι ήτανε μαζί του, ποιος κρατούσε το κορίτσι για να το μαχαιρώσει αυτός με τόση βιαιότητα. Εγώ το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Το κορίτσι το σκοτώσανε από τη δουλειά. Να ψάξουμε όλες τις υποθέσεις της δουλειάς σε βάθος για να δούμε από ποια υπόθεση σκοτώσαν το παιδί» είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Αναβλήθηκε η δίκη της δολοφονίας Ζέμπερη σε δεύτερο βαθμό – Συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» ο πατέρας (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα