Αναβλήθηκαν όλες οι εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Κίνα λόγω του κοροναϊού

Οι αγώνες όλων των κινεζικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου αναβλήθηκαν, εξαιτίας της επιδημίας ιογενούς πνευμονίας, που προκαλεί ο νέος κοροναϊός, ανακοίνωσε την Πέμπτη (30/01) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Η έναρξη της σεζόν 2020 αναβλήθηκε «για όλους τους τύπους» διοργανώσεων, σε «όλα τα επίπεδα», προκειμένου να προστατευθούν οι παίκτες και το φίλαθλο κοινό, εξήγησε η κινεζική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Η κινεζική Σούπερ Λίγκα (CSL, πρώτη κατηγορία) επρόκειτο να ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ.

lang="en" dir="ltr">China halts domestic soccer to contain coronavirus spread https://t.co/g7q9kZ5xgM pic.twitter.com/HuOMev8PTE

Reuters (@Reuters) January 30, 2020

Υπενθυμίζεται ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία (World Athletics) ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (29/010) την αναβολή του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στην πόλη Νανζίνγκ της Κίνας, από 13 έως 15 Μαρτίου, λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.

"China Halts Domestic Soccer to Contain Coronavirus Spread" by Reuters via NYT https://t.co/GYMV2ktV6D

— Agatha Dejaeger (@AgathaDejaeger) January 30, 2020

China’s national women’s soccer team quarantined in hotel amid #coronavirus fears.. https://t.co/jERFIRODYN pic.twitter.com/dolwiNZijF

— KMJNOW (@KMJNOW) January 30, 2020

China halts domestic soccer to contain coronavirus spread https://t.co/SpUQziXiep

MTV English News (@MTVEnglishNews) January 30, 2020

Πηγή: Αναβλήθηκαν όλες οι εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Κίνα λόγω του κοροναϊού - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri