Ανετράπη νταλίκα στην Εγνατία Οδό ενώ έβρεχε – Από… θαύμα δεν είχαμε θύματα (video)

Από «θαύμα» δεν θρηνήσαμε θύματα στην Εγνατία Οδό στις 16:00 τη Δευτέρα (24/0), όταν στο ύψος της Θεσσαλονίκης στην έξοδο Σχολάρι ανετράπη νταλίκα, περνώντας και στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της.

Εκείνη την ώρα έβρεχε πολύ στην περιοχή και ο οδηγός της νταλίκας, που μετέφερε χαρτί για ανακύκλωση από τα Σκόπια στην Τουρκία έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα το

βαρύ όχημα να χτυπήσει στα κιγκλιδώματα. Ανετράπη με αποτέλεσμα να κλείσει εντελώς το ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα, ενώ στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από τη ΛΕΑ.

Το ευτύχημα ήταν πως από το αντίθετο ρεύμα στην αριστερή λωρίδα δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή αυτοκίνητο, ενώ και τα αμάξια που ακολουθούσαν τη νταλίκα ήταν σε μεγάλη απόσταση.

Η Εγνατία Οδός έμεινε για αρκετή ώρα (πάνω από δυο ώρες) κλειστή και έτσι ταλαιπωρήθηκαν πολλοί οδηγοί. Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Τροχαίας και έτσι υπήρξε εκτροπή της κυκλοφορία των οχημάτων. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό. Δυο γερανοί σήκωσαν τη νταλίκα και έτσι άνοιξε ο δρόμος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το δελτίο Ειδήσεων του OPEN TV:

Keywords
Τυχαία Θέματα