Άναψε «φωτιές» ο Τασούλας για τον ΠτΔ: Ξέρω ποιος θα προταθεί – Θα έχει αυξημένη πλειοψηφία

Μέχρι την 13η Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως υπενθύμισε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, σε ερώτηση που δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη από δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι γνωρίζει ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα προταθεί από την κυβέρνηση.

Ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής έχουν ήδη ξεκινήσει την απαραίτητη προεργασία σε εναρμόνιση με

τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο Σύνταγμα. Ο κ. Τασούλας εκτίμησε εξάλλου ότι η πρόταση της κυβέρνησης θα εξασφαλίσει αυξημένη πλειοψηφία.

Η πρόταση για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα θα ανακοινωθεί μετά την κατάθεση στη Βουλή του νέου εκλογικού νόμου.

Μόλις ολοκληρωθεί η ψήφισή του θα εκκινήσουν οι διαδικασίες, που το Σύνταγμα ορίζει, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι άνδρας ή γυναίκα το πρόσωπο που θα προτείνει το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τασούλας απάντησε αστειευόμενος πως «δεν κάνω υπερηχογράφημα», αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι γνωρίζει το όνομα:

«Ναι, το γνωρίζω (σ.σ το όνομα), αλλά το ενδιαφέρον που θα έπρεπε να με ρωτήσετε είναι από πού το ξέρω, γιατί μπορεί να έχω ρωτήσει μέντιουμ», σχολίασε

Πηγή: Άναψε «φωτιές» ο Τασούλας για τον ΠτΔ: Ξέρω ποιος θα προταθεί – Θα έχει αυξημένη πλειοψηφία - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα