Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ (εικόνα)

Με βελτιωμένους όρους και ρήτρα 2 εκ. ευρώ-σε περίπτωση που δεχτεί πρόταση από άλλη ομάδα-, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», εκτιμώντας το θετικό έργο από την παρουσία του ρουμάνου τεχνικού, προχώρησε την Δευτέρα (27/8) στην ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών και το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια έως τις 30 Ιουνίου 2020.

dir="ltr" lang="el">#Lucescu ως το 2020 – https://t.co/PANi9v8AQs #TheGeneral #PAOK #football #TheFutureIsHere pic.twitter.com/ujh65F64Ky

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 27 Αυγούστου 2018

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε, μάλιστα, συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και στη συνέχεια υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου ως τις 30.06.2020.

Ο προπονητής της ομάδας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει καθοδηγήσει την ομάδα σε 47 αγώνες και έχει 37 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες σε κάτι περισσότερο από 12 μήνες.

Του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και πολλούς τίτλους τα επόμενα χρόνια!».

Το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα για την ανανέωση του ρουμάνου προπονητή και ανέφερε στο instagram: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος!! Καλή επιτυχία κόουτς!! Μόνο ΠΑΟΚ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Ανανέωσε, Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ,ananeose, loutseskou, paok