Αμετανόητος ο Καμμένος απαντά με μπαράζ από tweets σε κυβέρνηση και Εφημερίδα Συντακτών

«Λάδι στη φωτιά» από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας«Μπορώ να καταθέτω προτάσεις ως κυβερνητικός εταίρος», το σχόλιό τουΑνοιχτή επίθεση κατά της Εφημερίδας των ΣυντακτώνΣφοδρή η απάντηση της Εφ.Συν.: Να κρατάει για τον εαυτό του τις προσωπικές του απόψειςΕυθείες «βολές» του προέδρου των ΑΝΕΛ και κατά του Νίκου Βούτση

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να επιχειρεί να ρίξει τους «τόνους» από την ενδοκυβερνητική αναταραχή που ο κυβερνητικός του εταίρος προκάλεσε, ο Πάνος Καμμένος

όμως φαίνεται ότι συνεχίζει στον αυτόνομο δρόμο που έχει χαράξει, συμπεριφερόμενος μάλλον ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όχι ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Παρότι λοιπόν ο πρωθυπουργός εξερχόμενος της Κουμουνδούρου από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να υποτιμήσει το γεγονός ότι ο υπουργός Άμυνας παρουσίασε εναλλακτική πρόταση για το ζήτημα του Μακεδονικού, στο πλαίσιο επίσημου ταξιδιού του στις ΗΠΑ, ο ίδιος ο υπουργός ρίχνει κι άλλο «λάδι στη φωτιά» μέσω επίθεσής του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμά της, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία στον απόηχο της αμφιλεγόμενης πρότασης του δεύτερου, κάτι που ο ίδιος διέψευσε με ένα tweet του. Σε αυτό το tweet μάλιστα υποστήριξε πως ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτει πρόταση που δεσμεύει μόνο τον ίδιο, ενώ είπε πως οι βάσεις ήδη λειτουργούν στη χώρα μας.

Συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω:
1 Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα
2 Ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα
3 Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 12 Οκτωβρίου 2018

Δεν έμεινε εκεί όμως, αφού συνέχισε με μία ευθεία επίθεση στην εφημερίδα, υποστηρίζοντας πως «εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα».

Εφ.Συν.: Η είδηση είναι απολύτως διασταυρωμένη

Η απάντηση της Εφημερίδας των Συντακτών ήρθε λίγο μετά και ήταν ηχηρή αφού σε αυστηρό τόνο ανέφερε πως «προσωπικές απόψεις μπορεί να έχει όσες θέλει. Ας τις καταθέτει όπου θέλει στις ιδιωτικές του συναντήσεις. Όχι στις επίσημες επαφές που έχει ως υπουργός και εκπρόσωπος της χώρας».

Υποστήριξε ακόμα το ρεπορτάζ της, λέγοντας πως «η είδηση αυτή είναι απολύτως διασταυρωμένη. Γράφτηκε δε και σε άλλα ΜΜΕ- ηλεκτρονικά και έντυπα. Το γιατί ο κ. Καμμένος προτιμάει να αναφερθεί μόνο στην «Εφ. Συν» είναι ζήτημα προς διερεύνηση».

Τέλος, αναφορικά με τα περί επιχειρηματικών συμφερόντων, η «Εφημερίδα των Συντακτών» σχολιάζει πως ο Πάνος Καμμένος «οφείλει να φανερώσει τα κέντρα για τα οποία κάνει λόγο. Διαφορετικά θα μας υποχρεώσει να προβούμε στους χαρακτηρισμούς που αρμόζουν σε παρόμοιες περιπτώσεις».

Νέο μπαράζ από tweets και retweets

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εμπρηστική, αφού πάλι μέσω tweet ο Πάνος Καμμένος έκανε retweet δημοσίευμα του veteranos.gr το οποίο έθετε το ερώτημα: Γιατί τέτοια αντίδραση για τις δηλώσεις Καμμένου περί “Επέκτασης” Βάσεων; Δεν υπάρχει συμφωνία Τσίπρα και Τραμπ;

Γιατί τέτοια αντίδραση για τις δηλώσεις Καμμένου περί “Επέκτασης” Βάσεων; Δεν υπάρχει συμφωνία Τσίπρα & Τράμπ ; https://t.co/09eIDIaMul

— veteranos (@veteranosgr) 11 Οκτωβρίου 2018

Ακολούθως έκανε retweet άρθρο που διερωτάτο γιατί να μην έχει η Ελλάδα plan B στο Σκοπιανό. Και έκλεισε το μπαράζ τιτιβισμάτων με ένα ακόμη retweet δημοσιεύματος περί συμμετοχής και Γαλλίας και ΗΠΑ στις συνεργασίες Ελλάδας και Κύπρου με Ισραήλ και Αίγυπτο και με το «δηλητηριώδες» σχόλιο:

«Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες .. Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο».

Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι αξονες ..,Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο https://t.co/apute4J1if

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 12 Οκτωβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα