Άλκης Κούρκουλος: Τριάντα χρόνια αυτό κάνω. Μιλάω για τον πατέρα μου. Πλέον βαριέμαι πάρα πολύ

Ο Άλκης Κούρκουλος εξομολογήθηκε γιατί δεν θέλει πλέον να μιλάει για τον πατέρα του σε συνεντεύξεις του.

«Ξέρεις τι είναι να σε ρωτούν 30 χρόνια το ίδιο πράγμα; Τριάντα χρόνια αυτό κάνω. Μιλάω για τον πατέρα μου. Πλέον βαριέμαι πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει να με ρωτάνε γι’ αυτό και δεν θέλω να το μοιράζομαι. Είναι κάτι δικό μου. Εμένα ήταν ο πατέρας μου. Και όπως κάθε πατέρας, είχε τα καλά και τα κακά του. Έχει κάνει μια πορεία και έχει συγχωρεθεί εδώ και 11 χρόνια, τι άλλο να πω; Παλιά, όταν είχα κέφι,

μίλαγα. Τώρα πια δεν θέλω να μιλάω για εκείνον. Είναι τόσο απλό. Όταν μου λένε ότι του μοιάζω, τους απαντώ: “Ξέρετε γιατί; Γιατί είμαι γιος του”».

Και συνέχισε μιλώντας στο περιοδικό Down Town: ««Από τη μία έχω έναν φοβερό ρεαλισμό και από την άλλη έναν τρομερό παρορμητισμό – άκρως αντίθετα. Πώς ισορροπούν αυτά; Δεν ισορροπούν. Απλώς πλέον δεν υπάρχουν συγκρούσεις μέσα μου. Σε αυτό με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Αν και κάνω αρκετά χρόνια, νιώθω πως δεν ξέρω τίποτα για μένα. Συνέχεια άλλωστε δεν ανακαλύπτουμε νέα πράγματα για εμάς; Το θέμα είναι να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Και σε σχέση με τους άλλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα