Ακολουθώντας καρέ καρέ έναν υπάλληλο delivery

Με γάντια και μάσκα γίνονται πλέον τα delivery των καταστημάτων που προσφέρουν καφέ ή φαγητό σε πακέτο ή στο σπίτι. Η φωτογράφος του φωτογραφικού πρακτορείου, Eurokinissi, Τατιάνα Μπόλαρη, ακολούθησε έναν υπάλληλο delivery και κατέγραψε με τον φωτογραφικό της φακό όλη τη διαδικασία. Από την προετοιμασία του πακέτου μέχρι την παράδοση.

Ο Κος Κώστας ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Παγκράτι, ο οποίος κάνει τα τελευταία

10 χρόνια αυτή τη δουλειά μου λέει: «Έπεσε η δουλειά πολύ, σχεδόν στο 70% γιατί κλείσαμε την σάλα, αλλά και η παράδοση κατ’ οίκον το ίδιο, γιατί ο κόσμος που μένει σπίτι έχει προμήθειες και μαγειρεύει μόνος του. Εμείς δουλεύουμε για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, για όσους είναι μόνοι τους ή δεν μπορούν να βγουν έξω και για τους τακτικούς πελάτες. Τα παιδιά για την δική τους προστασία, αλλά και για τον πελάτη παίρνουν αυστηρά μέτρα προφύλαξης».

Όλοι στο μαγαζί με γάντια (που αυτά τα φορούσαν και πριν για την προετοιμασία και το σερβίρισμα) αλλά τώρα και με μάσκες. Ο οδηγός που πηγαίνει την παραγγελία στο σπίτι φοράει γάντια και μάσκα. Πολλοί από τους πελάτες αφήνουν τα χρήματα σε τραπέζι στην είσοδο ή φορούν γάντια και τους αφήνει τα ρέστα με τον ίδιο τρόπο. Επιστρέφοντας πίσω στο κατάστημα τα βγάζει, πλένει τα χέρια του με αντισηπτικό και φορά καινούργια (μάσκα -γάντια) και πάλι από την αρχή. «Η ζωή μας άλλαξε, αλλά με λίγη προσπάθεια, υπομονή και κυρίως ευθύνη θα το ξεπεράσουμε» μου είπε ο κος Κώστας.

Πηγή: Ακολουθώντας καρέ καρέ έναν υπάλληλο delivery - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα