Ζάεφ: Μεγάλος φίλος ο Τσίπρας, τον περιμένουμε

Πολιτική

Με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μίλησε ο Ζόραν Ζάεφ, τονίζοντας την ανυπομονησία του να τον υποδεχθεί στα Σκόπια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων “MIA”, ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, διευκρίνησε ότι παρά την αμοιβαία βούληση των δύο πλευρών για την πραγματοποίηση της επίσκεψης, δεν έχει οριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία.

«Έχει επιβεβαιωθεί

ότι υπάρχει βούληση και από τις δύο πλευρές να πραγματοποιηθεί, πρώτα η επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, εδώ στα Σκόπια και ακολούθως να κάνω και εγώ ανταποδοτική επίσκεψη. Δεν έχουμε καθορίσει ημερομηνίες. Μόλις συμφωνηθούν θα τις ανακοινώσουμε άμεσα», είπε ο Ζόραν Ζάεφ.

«Εμείς είμαστε εδώ. Από την 1η Απριλίου ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία (σ.σ. των προεδρικών εκλογών), οπότε είμαστε εδώ. Θα χαρούμε ένας τόσο υψηλόβαθμος επισκέπτης, ο πρώτος Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία είναι ο νότιος γείτονάς μας και μεγάλος φίλος, να επισκεφθεί την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και την πρωτεύουσά μας, τα Σκόπια», πρόσθεσε, δείχνοντας ενθουσιασμένος με την προοπτική επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού στη χώρα του.

Ζόραν ΖάεφΑλέξης ΤσίπραςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα