Διαψεύδει η Προεδρία τη διαρροή για τις δηλώσεις Σαμαρά

«Αλαλούμ» δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από μία «διαρροή» που αποδόθηκε σε κύκλους της Προεδρίας, ως απάντηση στην επίθεση του Αντώνη Σαμαρά στον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Όποιος δεν έχει κοντή μνήμη ξέρει ποιος έβαλε «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα», ήταν η φράση η οποία έκανε τον γύρο των διαδικτυακών ΜΜΕ και αποδόθηκε σε κύκλους του Προκόπη Παυλόπουλου.

dir="ltr" lang="el">«Όποιος δεν έχει κοντή μνήμη ξέρει ποιος έβαλε «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα» σχολιάζουν κύκλοι της Προεδρίας αναφορικά με τις δηλώσεις του Α. Σαμαρά για «ανιστόρητη σύμπλευση του ΠτΔ με τον κ. Τσίπρα».
Επίσημα η Προεδρία δεν απαντά στον πρώην Πρόεδρο της Ν.Δ.. @ALPHA_TV

— EVANGELIA TSIKRIKA (@ETSIKRIKA) 13 Ιουνίου 2018

Ωστόσο, λίγο αργότερα, πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, δεν υπήρξε ουδεμία διαρροή από την πλευρά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση Σαμαρά προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «διέπραξε μείζον θεσμικό ατόπημα, με ιταμό μάλιστα τρόπο», εμπλέκοντας τον κ. Παυλόπουλο στην αντιπαράθεση για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri