«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Ελένη συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σέργιου

Η Ελένη συλλαμβάνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Μυρσίνη χωρίς να χάσει χρόνο σπεύδει στο σημείο και πράγματι βρίσκει κάποια στοιχεία. Πλέον είναι σίγουρη πως η Ελένη είναι φόνισσα. Έπειτα, πηγαίνει στον Προύσαλη απαιτώντας την άμεση σύλληψη της Ελένης. Έτσι, εκείνος χωρίς να έχει άλλη επιλογή καλεί την κοπέλα στο αστυνομικό τμήμα και μετά από πολύωρη ανάκριση τη συλλαμβάνει, αν και εκείνη αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Όλο το Διαφάνι είναι συγκλονισμένο

με αυτή την εξέλιξη και προσπαθούν να καταλάβουν εάν είναι αλήθεια όσα λέγονται, ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως η Σμαρώ ευθύνεται για όλα. Η Ασημίνα και η Δρόσω είναι τρομοκρατημένες με αυτή την εξέλιξη και πως θα έρθει και η σειρά της δικής τους σύλληψης.

Παράλληλα ο Κυπραίος στέκεται βράχος στο πλευρό της Ελένης και προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαλευκάνει την υπόθεση και να αποδείξει πως η Σμαρώ παγίδευσε την Ελένη. Ωστόσο, οι εξελίξεις τους προλαβαίνουν. Ένας ιατροδικαστής φτάνει στο χωριό και ζητά την έγκριση της Μυρσίνης και του Δούκα προκειμένου να προχωρήσει στην εκταφή του Σέργιου, ώστε να συγκρίνει τα στοιχεία που βρέθηκαν με δείγμα από το άψυχο σώμα του νεαρού. Εν τω μεταξύ, η Ελένη προσπαθεί να αντέξει την πίεση και να μη λυγίσει αποκαλύπτοντας την αλήθεια, ενώ εύχεται να καταφέρουν με κάποιο τρόπο να παραμείνει το μυστικό τους κρυφό σύμφωνα με το περιοδικό mytv.

Πηγή: «Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Ελένη συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σέργιου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα