Σισιλιάνος και Σκουρής οι πιθανότεροι για ΠτΔ σύμφωνα με τον Αντώναρο

Την ώρα που η ονοματολογία σχετικά με τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας βρίσκεται στο ζενίθ της, ο Ευάγγελος Αντώναρος δίνει περισσότερες πιθανότητες για ν’ αντικαταστήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο στον Λίνο – Αλέξανδρο Σισιλιάνο, ενώ παρουσιάζει ως outsider τον Βασίλη Σκουρή.

«Συγκρατείστε 2 ονόματα:

1.Λινος – Αλεξανδρος Σισιλιάνος
2.Βασίλειος Σκουρής

Κυρίως το πρώτο. Ειναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι ο επομενος

Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο ίδιος, κατά τις πληροφορίες μου, προετοιμάζει ήδη την μετακόμιση του απο το Στρασβούργο όπου είναι Πρόεδρος του Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Αθήνα.

Ο δεύτερος είναι ο outsider.

Κοινό τους χαρακτηριστικό. Ανήκουν και οι δυό στην σημιτική σφαίρα επιρροης. Περισσότερα εν καιρώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook.

Ο Λίνος – Αλέξανδρος Σισιλιάνος είναι πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Είναι αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, μέλος της Συγκλήτου της Ακαδημίας Διεθνούς Δικαίου της Χάγης, συνδεδεμένο μέλος του Ινστιτούτου Διεθνούς Δικαίου, μέλος του Διαρκούς Διαιτητικού Δικαστηρίου που εδρεύει στη Χάγη.

Ο Βασίλειoς Σκoυρής είναι Έλληνας καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και από το 2003 ως τις 7 Οκτωβρίου 2015 πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο, ενώ έχει θητεύσει δυο φορές ως υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών το 1989 και το 1996.

Πηγή: Σισιλιάνος και Σκουρής οι πιθανότεροι για ΠτΔ σύμφωνα με τον Αντώναρο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα