«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η διπλή ζωή Κλεομένη αποκαλύπτεται

Πολλές εκπλήξεις κρύβουν τα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα ξεκινήσουν όταν θα βγούμε από την καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Ο Κλεομένης, μέχρι τώρα καταφέρνει να κρύψει καλά τη διπλή ζωή που κάνει, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “MYtv”η Πηνελόπη ανακαλύπτει την αλήθεια και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τον ξεσκεπάσει και να απαλλαγεί για πάντα από εκείνο.

Ο Κλεομένης μπήκε στη ζωή των Σεβαστών και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η Μυρσίνη ενθουσιάστηκε από την αριστοκρατική

του καταγωγή και στα μάτια του είδε τον ιδανικό σύντροφο για τη μοναχοκόρη της, την Πηνελόπη. Ωστόσο, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, εκείνος έχει διπλή ζωή, την οποία μέχρι στιγμής καταφέρνει να κρύψει καλά.

Ο Μελέτης, όμως, γνωρίζοντας το μυστικό του, καταφέρνει να πείσει τον Κωνσταντή να οργανώσουν ένα σχέδιο προκειμένου να τον ξεσκεπάσουν και να οδηγήσουν τον Δούκα να τον διώξει για πάντα από τη ζωή τους. Αυτό θα το επιτύχουν μέσω του Δημητράκη, ο οποίος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κλεομένη και να τον κάνει να του εξομολογηθεί πράγματα για τη ζωή του που κανείς άλλος δεν γνωρίζει.

Πηγή: «Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η διπλή ζωή Κλεομένη αποκαλύπτεται - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα