Νίκος Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις από και προς την Ολλανδία – Δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό

Το μέτρο αυτό θα ισχύσει μέχρι τις 15 Απριλίου. Παράλληλα τίθενται περιορισμοί και στις πτήσεις από Γερμανία. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι διακόπτονται όλες οι πτήσεις από Γερμανία που δεν έχουν προορισμό την Αθήνα.

Δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό

Σαφές ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά για την προτεραιότητα της κυβέρνησης όσον αφορά τους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό και θέλουν να επαναπατριστούν.

Αναφερόμενος

στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό, ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό. «Αυτό που κάνουμε, είναι να καταγράφουμε τους ανθρώπους οι οποίοι χρήζουν άμεσης βοήθειας υγειονομικής ή δεν έχουν να μείνουν λόγω απώλειας ή λήξης μίσθωσης ή είναι εγκλωβισμένοι από transit πτήσης», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι η προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να γυρίσουν στην πατρίδα μόνο όσοι έχουν χάσει τη δουλειά τους και δεν έχουν που να μείνουν.

Πηγή: Νίκος Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις από και προς την Ολλανδία – Δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα