Άγρια δολοφονία έλληνα ομογενή σε ομαδικό όργιο (εικόνες)

Έλληνας ομογενής ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια ομαδικού οργίου στο οποίο συμμετείχε.

Σύμφωνα με το New York Daily News, ο 20χρονος Mάνος Οικονομίδης βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στην εξώπορτα ενός διαμερίσματος στο Μπρούκλιν και αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, κατέληξε λίγη ώρα μετά.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η δολοφονία του 20χρονου ήταν αποτέλεσμα της συμμετοχής του σε ένα σεξουαλικό όργιο μαζί με έναν άντρα και μια γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάνος Οικονομίδης ξεκίνησε να τραβάει με την κάμερα του κινητού τα όσα διαδραματίζονταν στο δωμάτιο.

Η κοπέλα που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συμμετείχε με τη συναίνεσή της, φέρεται να να δήλωσε αργότερα στο αγόρι της ότι τη βίασαν, ενώ το βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης, δείχνει τρεις άντρες να τον καταδιώκουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία η κοπέλα του Οικονομίδη έλαβε ένα μήνυμα μέσω Instagram το οποίο έγραφε « Το αγόρι σου έκανε έναν μεγάλο λάθος και φροντίσαμε να το «διορθώσουμε»».

«Μου είπε πως λυπάται πολύ για την αναστάτωση, αλλά του επιτέθηκαν. «Με χτύπησαν με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ»», δήλωσε ο ένοικος του διαμερίσματος στην πόρτα του οποίου βρέθηκε ο 20χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα