Εισβολή αγνώστων στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη – Πυροβόλησε ο φρουρός του (video)

Επίθεση από ομάδα αγνώστων σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πολιτικό γραφείο του τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Την εισβολή γνωστοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό.

Η ομάδα αγνώστων, αποτελούμενη από περίπου 30 άτομα, πέταξε τρικάκια κι έγραψε με σπρέι στους τοίχους του γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη και φώναξαν συνθήματα σχετικά με το αίτημα χορήγησης αδείας του

Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στον ΑΝΤ1, οι άγνωστοι απείλησαν τον φρουρό του κι εκείνος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

«Κάποιοι έφυγαν και κάποιοι άλλοι εγκλωβίστηκαν στο γραφείο», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης προσθέτοντας πως τους άνοιξε την πόρτα για να φύγουν.

Τα tweets του βουλευτή της ΝΔ:

Επίθεση στο γραφείο μου τώρα pic.twitter.com/qTmPMVNuoy

— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) 7 Ιουνίου 2018

Μόλις δέχθηκα επίθεση απο κουκουλοφορους στο γραφείο μου

— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) 7 Ιουνίου 2018

Για τον κουφοντίνα διαδηλωναν σε εμενα pic.twitter.com/QJKq1Cc9Yo

— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) 7 Ιουνίου 2018

Η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ:

«Χθες, για μια ακόμη φορά προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση για τα πρωτοφανή φαινόμενα ωμής βίας που εκδηλώνονται πλέον καθημερινά στην χώρα. Σήμερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχθηκε στο γραφείο του επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και χρειάστηκε να παρέμβει ο αστυνομικός του πυροβολώντας στον αέρα για να αποτρέψει τις ενέργειές τους. Τι άλλο, άραγε, πρέπει να συμβεί για να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τις αυτονόητες ευθύνες της;».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα