Αποκάλυψη – «βόμβα»: «Ο Λεμπρόν θα μιλήσει με τους Warriors»

Σίγουρος πως ο LeBron James θα μιλήσει με τους Celtics, τους 76ers, τους Rockets, τους Lakers, τους Cavaliers, ενδεχομένως τους Heat, ακόμη και με τους Warriors, δήλωσε ο Stephen A. Smith στην εκπομπή “First Take” του ESPN. Με τον rookie των Utah Jazz

να βρίσκεται δίπλα του και να… απολαμβάνει τις στιγμές, ο Smith έριξε μια “βόμβα” που προκαλεί συζητήσεις, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν δείχνει πιθανό να ενεργοποιηθεί, ανεξάρτητα από την έκβαση των NBA Finals 2018 στους οποίους οι “Πολεμιστές” προηγούνται με 2-0.

Αναλυτικά όσα είπε ο Stephen A. Smith:

“Ο LeBron James θα έχει μια συζήτηση με τους Golden State Warriors φέτος το καλοκαίρι. Είναι μία από τις ομάδες με τις οποίες θα μιλήσει. Σας λέω αυτό που γνωρίζω. O LeBron θα μιλήσει και με τους Cavaliers, αυτοί μπορούν να του προσφέρουν τα περισσότερα χρήματα, αυτοί είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν κτλ. κτλ. Φυσικά η σύζυγός του θα έχει σημαντικό ρόλο στην κατάσταση. Θα μιλήσει και με την Βοστώνη, θα μιλήσει και με τους 76ers, προφανώς θα μιλήει και με τους Lakers και με τους Rockets. Όλοι θα τον κυνηγήσουν. Έχεις το Cleveland, την Philly, την Βοστώνη, το Houston, το L.A., το Golden State, δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει κάτι με το Miami, γιατί έχει ήδη πάρει δύο πρωταθλήματα εκεί, όμως όλοι γνωρίζουν την σχέση του LeBron με τον Wade. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και είναι προφανές πως αν είσαι το Golden State, θα τον διεκδικήσεις”.

Πηγή: NBA Greece/Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα