Αυτό το σημείωμα άφησε ο 67χρονος πριν σκοτώσει την αδελφή του στον Αγ. Δημήτριο

Ο άνδρας μαχαίρωσε την αδερφή του στο λαιμό και στο στήθος στην κουζίνα του σπιτιού και αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, έκοψε τις φλέβες του, βάζοντας τέλος στη ζωή τουΓείτονες αναφέρουν ότι ήταν μεγάλη έκπληξη αυτό που συνέβη αν και ο 67χρονος έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα

«Ζητώ συγχώρεση από τον Θεό για αυτό που θα κάνω στην αδελφή μου. Νιώθω κουρασμένος. Κανείς δεν μου στάθηκε από τη γειτονιά μετά το κακό που με βρήκε με την καρδιά μου. Ευχαριστώ τον ……, τον ……, τον ……, που στάθηκαν σαν πραγματικοί φίλοι», έγραψε σε χαρτάκι μπλοκ ο 67χρονος, ο οποίος, αφού σκότωσε την 63χρονη αδελφή του στον Αγιο Δημήτριο, αποφάσισε να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Ρύπος, όλα έγιναν περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα στην οδό Πελοπίδα 35 στη μονοκατοικία όπου διέμεναν οι δυο τους. Ο ηλικιωμένος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μαχαίρωσε τη γυναίκα στο λαιμό και στο στήθος στην κουζίνα του σπιτιού και αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, έκοψε τις φλέβες του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στον Άγ. Δημήτριο: Έσφαξε την αδερφή του και αυτοκτόνησε – Το σημείωμά του (εικόνες)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αυτόχειρας και δολοφόνος ήταν εμμονικός με την προστασία της αδελφής του, ενώ είχε έμμονη ιδέα για τη μετέπειτα τύχη της αν εκείνος πέθαινε. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γείτονες, επρόκειτο για έναν άνδρα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και αρκετές εμμονές που σχετίζονταν με την κατάσταση της υγείας του.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο δράστης είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, που του δημιούργησε την εμμονή πως επρόκειτο να πεθάνει και επομένως να αφήσει μόνη στη ζωή την αδελφή του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αυτόχειρας στην επιστολή αναφέρεται και σε κάποια προβλήματα υγείας της αδελφής του, τα οποία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών, δεν ήταν σοβαρά, αφού η δολοφονημένη γυναίκα έπασχε απλώς από ιλίγγους.

«Έχουμε σχεδόν μεγαλώσει μαζί. Ήταν μία εξαιρετική οικογένεια. Είναι μεγάλη έκπληξη αυτό που συνέβη. Βλεπόμασταν μέχρι πρόσφατα και δεν είχα καταλάβει ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ειδικά με την Τίνα, πάντα ερχόταν και με συμβούλευε, δούλευε. Τι να σας πω, έχουμε μείνει ξεροί. Ούτε ήξερα ότι έχουν προβλήματα υγείας. Ηταν αγαπημένοι, αυτό φαινόταν τουλάχιστον. Στο σπίτι τους δεν είχα μπει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά στον Ελεύθερο Τύπο μία γειτόνισσα που μένει λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι των δύο ηλικιωμένων.

«Τον τελευταίο καιρό είχε κάνει μία εγχείρηση καρδιάς και από εκεί και πέρα… Δεν το άντεξε; Δεν μπορούσε να το ξεπεράσει; Δεν βγήκαν καλές οι εξετάσεις; Ηταν πάρα πολύ αγαπημένα αδέλφια, ευγενέστατα, φιλήσυχα, δεν είχε ακουστεί τίποτα στη γειτονιά», πρόσθεσε χαρακτηριστικά μία άλλη γειτόνισσα που τους γνώριζε τα τελευταία είκοσι χρόνια. Τόνισε ακόμη πως τα δύο αδέλφια δεν είχαν παντρευτεί ποτέ και πως ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος χρυσοχόος, ενώ η άτυχη γυναίκα εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος για αρκετά χρόνια.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Keywords
Τυχαία Θέματα