Αυτό είναι το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της αστροφυσικού – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σε χαράδρα βρέθηκε το πτώμα της βρετανίδας αστροφυσικού βρέθηκε που είχε εξαφανιστείΉταν μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο όπου διέμενεΟ ρόλος του κινητού της στην ανεύρεση της σορούΕθελοντής μαρτυρά πως την είχε καταπλακώσει βράχοςΤην Πέμπτη 8 Αυγούστου, στο σημείο που βρέθηκε η σορός, θα γίνει η αυτοψίαΣυλλυπητήρια και από τον Νίκο Αναστασιάδη

Η 34χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία αγνοούταν από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, βρέθηκε τελικά νεκρή νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου, σε μία χαράδρα που απείχε λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο που έμενε με τον

κύπριο σύντροφό της.

Το πτώμα της βρετανίδας βρέθηκε σε μεγάλο βάθος, από έναν εθελοντή στην περιοχή «Εξω Φάρος» ενώ φαίνεται ότι την έχει καταπλακώσει και μεγάλος βράχος που αποκολλήθηκε κατά την πτώση της.

Οι δυνάμεις που είχαν ενεργοποιηθεί για τον εντοπισμό της γυναίκας συγκεντρώθηκαν στο σημείο  για να βοηθήσουν στη διαδικασία ανάσυρσης της σορού.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η αστροφυσικός έχει σπεύσει και ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό της.

Στην επιχείρηση διάσωσης που είχε ξεκινήσει από την εξαφάνιση της γυναίκας αξιοποιήθηκαν όλες οι πληροφορίες που παρασχέθηκαν μέσω της τεχνολογίας, ανάμεσα σε αυτές και το σήμα του κινητού της, χάρη στον εντοπισμό του οποίου εστιάστηκε η προσοχή στη χαράδρα.

Η τελευταία ανάρτηση της 34χρονης 

Αποτελεί τραγική ειρωνεία πως η τελευταία ανάρτηση της άτυχης 34χρονης ήταν ακριβώς για το φυσικό κάλλος της περιοχής στην οποία άφησε την τελευταία της πνοή, μια μέρα πριν την εξαφάνιση της…

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός η αυτοψία

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου θα γίνει τελικά η αυτοψία ιατροδικαστή και του Εγκληματολογικού, στον τόπο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη 34χρονη αστροφυσικός.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η περιοχή έχει αποκλειστεί και φυλάσσεται, ενώ αύριο το πρωί θα μεταβούν από την Αθήνα, ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει αυτοψία επί τόπου, και να ερευνηθεί ο χώρος του συμβάντος.

Συλλυπητήρια και από τον Νίκο Αναστασιάδη 

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, που διέμενε και εργαζόταν στην Κύπρο και έχασε τη ζωή της στην Ικαρία, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Όπως αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης «με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την τραγική κατάληξη των ερευνών και την τύχη της Natalie Christopher. Χάθηκε άδικα μια νέα επιστήμων και δραστήρια πολίτης, που είχε μπροστά της όλη τη ζωή και πολλά να δώσει. Εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

(Mε πληροφορίες και φωτογραφίες από ikariaki.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα