Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του Ρονάλντο – Πόσο θα του κοστίσει…

«Τρέλα» και λατρεία για τα πανάκριβα αυτοκίνητα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, και ο αστέρας της Γιουβέντους είναι έτοιμος να βάλει στη συλλογή του νέο υπερπολυτελές αμάξι. Ο διεθνής άσος πριν από λίγες ημέρες καμάρωνε και με τις δυο κόρες του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό και της «Marca», ο «CR7» θα είναι ο νέος κάτοχος μιας «Bugatti» που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης, αλλά ακόμα δεν έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στην αγορά. Θα… σκάσει 11 εκατ. ευρώ για να το αποκτήσει.

Μιλάμε για το μοντέλο «La Voiture Noire», το πιο ακριβό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε

μέχρι σήμερα. Έχει 1.500 ίππους και μπορεί να πιάσει ταχύτητα 420 χιλιομέτρων. Λογικά δεν θα κυκλοφορήσει ευρέως καθώς προορίζεται για ελάχιστους, εκλεκτούς πελάτες.

Ο ισπανικός Τύπος και όχι μόνο, αναφέρουν ότι ο πρώτος που θα αποκτήσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο θα είναι ο Κριστιάνο, ο οποίος θα πρέπει να κάνει υπομονή ως το 2021 καθώς τότε θα είναι έτοιμο το όχημα. Η «Bugatti» έφτιαξε μόνο ένα με τιμή πώλησης 11 εκατ. ευρώ, αλλά η εταιρεία δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του αγοραστή του αυτοκινήτου.

Βέβαια, ο αστέρας της πρωταθλήτριας Ιταλίας έχει και άλλα πολυτελή αμάξια στο γκαράζ του… Συγκεκριμένα, στο πάρκινγκ του σπιτιού του, πριν ένα χρόνο… μετρήθηκαν 17 πολυτελή αυτοκίνητα, που φέρουν τα πιο διάσημα εμπορικά σήματα στον κόσμο, συνολικής αξίας 4.270.000 εκατ. ευρώ. Το πιο ακριβό από τα 17 αυτοκίνητα του «στόλου» του είναι η «Bugati Veyron», που κοστίζει 1.500.000 ευρώ.

Δείτε το αυτοκίνητο που αναμένεται να οδηγήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην έκθεση της Γενεύης:

À l’occasion de son 110e anniversaire, la marque Bugatti sort un nouveau et unique modèle évaluée à 11M€ (peut être la voiture la plus chère au monde). Et tout à porte à croire que C. Ronaldo pourrait être le propriétaire de cette pièce unique.

(@DeportesCuatro / @MARCABuzz) pic.twitter.com/6TbBKeDTmJ

— C∆L£ (@Caleb_RM) 30 Απριλίου 2019

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από μερικές ημέρες ανέβασε φωτογραφία του με τις δύο κόρες του, την Εύα, την οποία απέκτησε με παρένθετη μητέρα και την Αλάνα Μαρτίνα, που απέκτησε με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες. «Οι πριγκίπισσές μου», έγραψε ο πορτογάλος αστέρας για τι συγκεκριμένη φωτογραφία:

Η επιρροή του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μεγάλη ειδικά στα παιδιά. Αυτό φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο έβγαλαν φωτογραφίες παιδιά από τις ακαδημίες της Γιουβέντους στη γενέτειρα του διεθνή άσου στη Μαδέιρα, εκεί όπου υπάρχει άγαλμά του. Με τους πιτσιρικάδες να αντιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίσει ο «CR7»:

Σαν… νάνος φαινόταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίπλα στον Έντυ Ταβαρές. Πριν από λίγες ημέρες ο πορτογάλος αστέρας τα είπε από κοντά με τον άσο της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θύμιζε… γίγαντας δίπλα στον «CR7». Ο θηριώδης σέντερ της «βασίλισσας» είπε στον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι ο ίδιος θα σηκώσει και φέτος την Euroleague.

Keywords
Τυχαία Θέματα