Τουρκία: Συγκινητικό «αντίο» στον Σουράλ παρουσία και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου – Συγκλονίζει ο Τζάλμα Κάμπος (video)

Η Αλάνιασπορ και η Τουρκία αποχαιρέτησαν μέσα στο γήπεδο, σ’ ένα άκρως συγκινητικό κλίμα, τον Τζόζεφ Σουράλ,ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το «παρών» έδωσε στην πόλη Αλάνια στα νότια της χώρας και ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Σχεδόν όλοι οι πρώην συμπαίκτες του ξέσπασαν σε κλάματα.

Το «αντίο» στον τσέχο παίκτη είπαν οι παίκτες (μεταξύ αυτών και οι Τζαβέλλας, Βιγιαφάνες και Κάμπος), η διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αλάνιασπορ, αλλά και πλήθος κόσμου. Θρηνεί, άλλωστε,

όλη η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου εκπροσώπησε την κυβέρνηση της Τουρκίας και πήγε στην Αλάνια με το προεδρικό αεροσκάφος.

Οι στιγμές ήταν πολύ δύσκολες στο γήπεδο της Αλάνιασπορ, όπου είπαν το «αντίο» στον αδικοχαμένο Τζόζεφ Σουράλ , που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/4), όταν παίκτες της τουρκικής ομάδας νοίκιασαν δικό του όχημα (μίνι βαν) για να επιστρέψουν στη βάση τους από το Καϊσερί, όπου είχαν παίξει για το πρωτάθλημα. Η σορός του τσέχου άσου θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του όπου και θα γίνει η ταφή.


Συγκλονίζει ο Τζάλμα Κάμπος στο μήνυμά του

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση παραμένει ο άσος της Αλάνιασπορ, Τζάλμα Κάμπος, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το μίνι βαν που επέβαινε εκείνος και έξι συμπαίκτες του (ανάμεσά τους και ο Παπίς Σισέ).

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ συγκλονίζει με το μήνυμά μου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Μόνο ο Θεός ξέρει πως βρίσκομαι σήμερα εδώ…».

Ο Τζαλμά Κάμπος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός. Δεν έχω λόγια γι’ αυτό. Μόνο ο Θεός ξέρει πως είμαι ακόμα εδώ σήμερα. Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια σου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Με μήνυμά του στα social media ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον τραγικό χαμό του παίκτη της Αλάνιασπορ. «Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια και τους φίλους του Τζοσέφ Σουράλ και σε όλους στην Αλάνιασπορ για την τραγική τους απώλεια».

Our deepest condolences to the family & friends of Josef Sural and everyone at @Alanyaspor for their tragic loss #RIP pic.twitter.com/ADuyC939Cg

Olympiacos FC (@olympiacos_org) 29 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα