Αυτές είναι οι φωτογραφίες που δεν θα άφηνε ο Κιμ Γιονγκ Ουν να βγουν από την Β. Κορέα (εικόνες)

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας είναι η πιο μυστικοπαθής χώρα και το πιο απομονωμένο καθεστώς στον κόσμο.

Έτσι, όταν οι φωτογράφοι καταφέρνουν να βρίσκονται στην χώρα και να φεύγουν από αυτή χωρίς την κράτηση τους, οι εικόνες που μπορούν να μεταφέρουν χαρίζουν έκπληξη για την κρυφή ζωή της Βόρειας Κορέας.

Ο Martin Von Den Driesch από το Βερολίνο, ήταν ο μοναδικός συμμετέχων από τον δυτικό κόσμο σε μία οκταήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα, τον Αύγουστο του 2014.

Οι φωτογραφίες του αποτυπώνουν

μία διαφορετική ματιά από αυτή που πιστεύαμε, αποκαλύπτοντας μας γαλήνια τοπία με όμορφες παραλίες και πάρκα.

Ο 48χρονος, επισκέφθηκε τη χώρα, ως μέλος μίας ομάδας 30 ατόμων, Ρώσων και Κορεατών, συνοδεύομενος από την γυναίκα του Julia Kim.

Η ομάδα κινήθηκε στη Βόρεια Κορέα, σε μια πορεία προς την πρωτεύουσα της Pyongyang, αλλά και στη Νότια Κορέα, η οποία είναι χωρισμένη με σύνορα, την λεγόμενη αποστρατικοποιημένη ζώνη (DMZ).

Είχαν την δυνατότητα να περιοδεύσουν στη χώρα, μόνο με την συνοδεία και υπό την εποπτεία κυβερνητικών ανθρώπων, οι οποίοι όπως αναφέρει η Daily Mail, συχνά τους έλεγαν να διαγράψουν τις φωτογραφίες τους.

Ο Martin έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία σε μία προσπάθεια να μαζέψει αρκετά χρήματα με σκοπό να οργανώσει μία έκθεση και να δημοσιεύσει ένα βιβλίο των φωτογραφίων του από αυτό το ταξίδι, με την ονομασία «Crossing Frontiers: North Korea’s Great Unknown».

Δείτε τις «απαγορευμένες» φωτογραφίες από την Βόρεια Κορέα, τις οποίες δεν θα άφηνε να κυκλοφορήσουν εάν γνώριζε την ύπαρξη τους, ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα