Β.Μπούτας: «Ν’ αγωνιστούμε μαζί και ας διαφωνούμε»

10:42 25/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δικαίως διαμαρτύρονται οι κτηνοτρόφοι της Ομοσπονδίας ότι αποκλείστηκαν από τις διαπραγματεύσεις πέρυσι με τον Πρωθυπουργό, όμως άλλοι τους έριξαν όχι εμείς.» είπε ο Βαγγέλης Μπούτας στην ΕΡΤ Λάρισας απαντώντας στην επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων Θεσσαλίας (Νίκος Παλάσκας).

«Εμείς στο Μαξίμου είχαμε μαζί μας εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων. Αυτοί που διαμαρτύρονται σήμερα, δεν εμφανίστηκαν καθόλου στο μπλόκο της Νίκαιας πέρυσι. Εμείς απευθύναμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους. Εκείνοι δεν εμφανίστηκαν και με

αυτή την έννοια χαρακτήρισα την Ομοσπονδία ως «φάντασμα», ήταν άφαντοι.» είπε ο κ. Μπούτας.

Εν όψει της αυριανής καθόδου των τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας, σε υλοποίηση της απόφασης της πανελλαδικής Επιτροπής μπλόκων, ο Βαγγέλης Μπούτας κάλεσε τους κτηνοτρόφους να δώσουν το παρών φέτος, να αγωνιστούν όσο το επιτρέπει η σκληρή 24ωρη εργασία τους και ας διαφωνούν σε αρκετά σημεία των αιτημάτων.

«Με τη συζήτηση θα διαφωνήσουμε αλλά σίγουρα και κάτι θετικό θα βγει. Ας έρθουν μαζί μας, εμείς δεν αποκλείουμε κανένα. Ειδικά για τους κτηνοτρόφους, γνωρίζω πολύ καλά πόσο σκληρά εργαζόνται και πόσο έχουν αδικηθεί από τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων. Κάλεσμα απευθύνουμε και σε όλη την κοινωνία, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους. Μόνο μέσα από έναν αγώνα κοινό μπορούμε να ανατρέψουμε τις πολιτικές που όλους μας πλήττουν βάναυσα.» δήλωσε ο Βάγγελης Μπούτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα