Αυτά είναι τα νέα τατουάζ του Νεϊμάρ – Το ρεκόρ που πέτυχε ο Μπενζεμά (εικόνες)

Ο Νεϊμάρ «χτύπησε» νέα τατουάζ στο Παρίσι και η πλάτη του… θυμίζει πλέον πίνακα ζωγραφικής. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θέλοντας να δείξει και τον δυναμισμό του ως παίκτης, έκανε τις μορφές των Spiderman και Batman. Μιλάμε για τατουάζ, τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά, που θυμίζουν… έργα τέχνης που κοσμούν πλέον την πλάτη του βραζιλιάνου αστέρα.

Ο

ίδιος είχε μιλήσει στο παρελθόν για άλλα τατουάζ που έχει στο σώμα του και εξήγησε πως όλα αποτελούν κάτι ξεχωριστό και συμβολίζουν κάτι που έχει «σημαδέψει» τον ίδιο. Σε τηλεοπτική συνέντευξη του ο Νεϊμάρ έδειξε τα τατουάζ του και εξήγησε τη σημασία τους και τους συμβολισμούς τους. Για ένα είχε πει ότι δηλώνει τα όνειρα και τους στόχους ενός νεαρού παιδιού από τη Βραζιλία, με τη μπάλα να είναι το όπλο για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα. Απομένει να δούμε εάν θα δώσει… εξηγήσει για τον Spiderman και τον Batman.

****
Ο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε στο 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης με το γκολ του κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και έφτασε τα 57 τέρματα στο Champions League, με αποτέλεσμα να ανέβει στην τέταρτη θέση των σκόρερ, στην ιστορία της διοργάνωσης, ξεπερνώντας τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Επόμενος στόχος του γάλλου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης, στην οποία βρίσκεται ο Ραούλ με 71 γκολ.

Οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία του Champions League, είναι οι εξής:

1. Κριστιάνο Ρονάλντο 120 τέρματα
2. Λιονέλ Μέσι 105
3. Ραούλ 71
4. Καρίμ Μπενζεμά 57
5. Ρούουντ Φαν Νιστελρόϊ 56
6. Τιερί Ανρί 50
7. Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς 48
. Αντρέϊ Σεβτσένκο 48
9. Φιλίππο Ιντζάγκι 46

Δείτε τους πρώτους σκόραρε στο φετινό Champions League

Keywords
Τυχαία Θέματα