Αεροσυνοδός απολύθηκε μετά από απαράδεκτο ρατσιστικό παραλήρημα (video)

Σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από ρατσιστικό παραλήρημα αεροσυνοδού για τους επιβάτες μιας πτήσης με προορισμό τη Νιγηρία.

Η 23χρονη Joanne Wickenden δημοσιοποίησε ένα Snapchat βίντεο, λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Heathrow προς την Abuja.

Στο βίντεο η 23χρονη ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων «Δεν την μπορώ αυτή την πτήση», ενώ βρίζει παράλληλα, προσθέτοντας πως «όλοι οι Νιγηριανοί θα αρχίσουν να ζητάνε αναβάθμιση».

Και συνεχίζει: «Όλοι οι Νιγηριανοί θα αρχίσουν τα “δώσε μου Κόκα Κόλα, δώσε μου μοσχάρι, γιατί δε σου έμεινε μοσχάρι; Θέλω μοσχάρι“. Κι εγώ θα στέκομαι εκεί να τους λέω, “Συγγνώμη κύριε, μας τελείωσε το μοσχάρι. Όλοι οι Νιγηριανοί θα ζητάνε για αναβάθμιση επειδή δεν θα έχουν αρκετό χώρο στα πόδια αφού θα τους εμποδίζουν τα “όργανά” τους».

Μάλιστα σε αυτό το σημείο έκανε και κινήσεις με σαφή υπονοούμενα.

Σε δήλωσή της, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι η 23χρονη «δεν εργάζεται πλέον για τη British Airways», προσθέτοντας: «Περιμένουμε απόλυτο επαγγελματισμό από το προσωπικό μας όταν εκπροσωπούν την British Airways. Διερευνούμε αυτό το αυτό το βίντεο».

Keywords
Τυχαία Θέματα