Αεροπορική τραγωδία στο Πακιστάν: Ισοπεδώθηκε ολόκληρη γειτονιά – Εικόνες καταστροφής, φόβοι για πολλούς νεκρούς (video)

Μόλις ένας επιβάτης φέρεται να επέζησε μετά την συντριβή του αεροσκάφους των Διεθνών πακιστανικών Αερογραμμών (PIA) με περίπου 100 επιβαίνοντες, νωρίτερα την Παρασκευή (22/05) σε κατοικημένη περιοχή του Καράτσι, λίγο πριν από το αεροδρόμιο της πόλης, όπως ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος. Εκφράζονται φόβοι ότι οι νεκροί είναι, σύμφωνα και με αξιωματούχους.

Επικράτησαν σκηνές χάους επικράτησαν μετά τη συντριβή αεροσκάφους στο νότιο Πακιστάν. H πτήση PK8303, πετούσε από τη Λαχόρη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τζίνα. Έως στιγμής δεν είναι γνωστός ο αριθμός των θυμάτων, αλλά

o δήμαρχος του Καράτσι δήλωσε ότι «θεωρούμε πως δεν υπάρχουν επιζώντες», αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Ο πακιστανικός στρατός και οι υπηρεσίες διάσωσης έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι η πτήση «PK 8303» συνετρίβη με 99 επιβάτες και οκταμελές πλήρωμα. Στα τηλεοπτικά πλάνα φαίνονται μια στήλη πυκνού μαύρου καπνού να υψώνεται από το σημείο της συντριβής, κατεστραμμένες στέγες σπιτιών και συντρίμμια παντού στους δρόμους, καθώς και ασθενοφόρα να περνούν ανάμεσα σε πανικόβλητους κατοίκους.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «flightradar24.com», ήταν ένα 15ετίας «Airbus A320», το οποίο είχε αναχωρήσει από τη Λαχώρη στο ανατολικό Πακιστάν και είχε προορισμό το Καράτσι στα νότια της χώρας λίγο αφού η χώρα ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις εσωτερικού στον απόηχο της πανδημίας του κορονοϊού.

UPDATE: Many feared dead after Pakistan International Airlines flight #PK8303 with about 100 people on board crashes in residential area of Karachi https://t.co/uwhNdaUWdf

(

Keywords
Τυχαία Θέματα