ΑΕΚ: Έρχεται ο Βράνιες, συμφωνία με Σπόρτινγκ για Ζεράλδες

Το θέμα με την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος για την ΑΕΚ, ενώ η πορτογαλική εφημερίδα «Record» αναφέρει πως ο Ζεράλδες θα δοθεί οριστικά δανεικός στην Ένωση.

Το θέμα της επιστροφής του βόσνιου άσου στην ΑΕΚ είχε «παγώσει» αλλά ποτέ δεν είχε τελειώσει οριστικά και αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το Βέλγιο, ο διεθνής

αμυντικός όχι μόνο θα επιστρέψει στην ΑΕΚ αλλά αυτό θα γίνει και με κανονική μεταγραφή. Να θυμίσουμε πως κοντά στο Πάσχα είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ήθελαν τον 29χρονο παίκτη να αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στην Ένωση από την Άντερλεχτ. Τελικά, φαίνεται πως ο Όγκνιεν Βράνιες θα αγοραστεί από την ΑΕΚ.

Η ανατροπή στο θέμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο τεχνικός της Ένωσης Μιγκέλ Καρντόζο φερόταν να μην «ψήνεται» ιδιαίτερα με τον βόσνιο αμυντικό, αλλά έπειτα από διαβεβαιώσεις που πήρε από ανθρώπους της ΑΕΚ – κυρίως, όσον αφορά στον χαρακτήρα του – έδωσε τελικά το «ok» ώστε να προχωρήσει το θέμα της επιστροφής του.

Να θυμίσουμε ότι ο Όγκνιεν Βράνιες, όπως και άλλοι παίκτες που έπαιζαν πέρυσι στην Άντερλεχτ, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα των Βρυξελλών, καθώς ο βελγικός σύλλογος τη νέα περίοδο δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

«Οριστικά δανεικός στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες»

Εν τω μεταξύ η «Record» κάνει λόγο για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον μονοετή δανεισμό του Φρανσίσκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ για έναν χρόνο. Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως δεν θα υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι για τον 24χρονο χαφ, πρόθεση που είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό από τους Πορτογάλους με την Ένωση να καταφέρνει όπως όλα δείχνουν να φέρνει τον εκλεκτό του Μιγκέλ Καρντόσο για τη μεσαία γραμμή.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε, άλλωστε, με post στο instagram ότι για τη νέα του ομάδα δουλεύει και στην πατρίδα του, ενώ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Τελευταίες στιγμές στην Πορτογαλία, πριν να επιστρέψω στην Αθήνα. Στο τηλέφωνο με τον Νίκο (Λυμπερόπουλο). Δουλειά, δουλειά, δουλειά», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα