Αδιανόητο δυστύχημα σε πορθμείο στον Καναδά: Τροχόσπιτο «πέταξε» σε γκαράζ πλοίου (video)

Ένα απίστευτο τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (24/06) σε πορθμείο στον Καναδά με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκινούμενο όχημα κυριολεκτικά «πέταξε» μέσα στο πλοίο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τη ζωή του, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η συνοδηγός. Τροχόσπιτο ήταν αυτό που ήρθε από τον… ουρανό με τραγικά αποτελέσματα.

Στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά φαίνονται επιβάτες να κινούνται στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων του πλοίου. Έχοντας οι περισσότεροι αφήσει τα αυτοκίνητά τους. Το

πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο από την πόλη Tadoussac στην πόλη Baie-Sainte-Catherine.

Ξαφνικά όλοι κοιτούν ψηλά και τρέχουν να κρυφτούν. Στο πλοίο προσγειώνεται το αυτοκινούμενο όχημα, το οποίο διαλύθηκε και από μέσα ανασύρθηκε νεκρός ο 40χρονος οδηγός του Έρικ Μπέλεκ. Σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με τον Τύπο του Καναδά, το δυστύχημα προκλήθηκε πιθανότατα από κάποια βλάβη στα φρένα του οχήματος. Υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες που κατέθεσαν ότι λίγο πριν από συμβάν, ο οδηγός του αυτοκινούμενου έδειχνε να μην μπορεί να φρενάρει το όχημα.

Οι μάρτυρες αναφέρουν πως ο άτυχος οδηγός ήταν «ήρωας», καθώς προσπάθησε με την κόρνα του να ειδοποιήσει τα οχήματα που βρίσκονταν μπροστά του. Αυτό συνέβη πριν τελικά το όχημα φτάσει στη ράμπα επιβίβασης από την οποία και «απογειώθηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα