Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο σχολείο του Μάριου στο Μενίδι – Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χαμό του

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό στο Μενίδι με τον θάνατο του 11χρονου μαθητή στο προαύλιο του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα, το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει ο τραγικός πατέρας του 11χρονου Μάριου το μεσημέρι της Τετάρτης μαθητές εντόπισαν τυχαία στο προαύλιο του σχολείου βολίδα πυροβόλου όπλου, την παρέδωσαν στους δασκάλους και αυτοί με τη σειρά τους στους αστυνομικούς.

Παράλληλα,

η οικογένεια του Μάριου σκληραίνει τη στάση της και μετά τη μήνυση κάνει αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου . «Διεκδικεί ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ. Θεωρούμε ότι η Πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η αγωγή αποζημίωσης για τον 11χρονο Μάριο αναμένεται να κατατεθεί αύριο το πρωί στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα