Αυτός είναι ο δολοφόνος του 19χρονου στο Μαρούσι – Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες των φίλων του (video)

Όπως αποκαλύφθηκε και επισήμως πριν δυο ημέρες, δολοφόνοι του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου, είναι τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 24 και 33 ετών.

Κίνητρό τους φαίνεται ότι ήταν ένα χρέος της τάξεως των 170 ευρώ. Τα χρήματα αυτά φέρονται να χρωστούσαν οι δολοφόνοι στο Θωμά και σε άλλους δυο φίλους του.

Τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου, ενώ ο 19χρονος βρισκόταν στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι τηλεφώνησε στον 23χρονο να του διαμαρτυρηθεί

για το γεγονός ότι δεν έχει παραλάβει τα ναρκωτικά. Κατά την περιγραφή αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής στην τηλεφωνική συνομιλία υπήρξε ένταση και ύφος υβριστικό. Ο 23χρονος δράστης από την πλευρά του κατέληξε απειλώντας τον 19χρονο ότι έρχεται να τον συναντήσει και να του ζητήσει τον λόγο για τις ύβρεις προς το πρόσωπό του.

Στη ο 23χρονος μαζί με τα δυο του αδέλφια πήγε στην πλατεία, διαπληκτίστηκε με τον 19χρονο κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι, τον κάρφωσε στο θώρακα. Μάλιστα, με το ίδιο μαχαίρι επιχείρησε να χτυπήσει δύο φίλους του που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν. Ο 33χρονος συνεργός του δράστη επιχείρησε και εκείνος με μαχαίρι να τραυματίσει έναν ακόμη φίλο του θύματος. Οι δράστες εκτός από την ανθρωποκτονία του 19χρονου κατηγορούνται επίσης για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος των τριών φίλων του θύματος.

Στην εκπομπή Live News του «Ε» προβλήθηκε μια φωτογραφία του 23χρονου:

Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες

«Παίξαμε λίγο ξύλο με τους Αλβανούς. Μας έβριζαν. Ο Τζουλιάνι αμέσως κάρφωσε τον Θωμά στο στήθος. Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε μένα αλλά ευτυχώς ήρθε ένας φίλος μας και με γλίτωσε. Ο Θωμάς όταν δέχθηκε τη μαχαιριά έτρεξε να ξεφύγει αλλά λίγο παρακάτω έπεσε. Hταν μέσα στα αίματα», καταθέτει ένας από τους φίλους του 19χρονου.περίπου 170 ευρώ.

Ο φίλος του θύματος κατέθεσε πως ο ίδιος και ο Θωμάς, είχαν έρθει σε επαφή με τον 23χρονο Αλβανό μέσω ενός τρίτου φίλου τους προκειμένου να προμηθευτούν ινδική κάνναβη. «Ο Θωμάς είχε μαζέψει “ρεφενέ” τα χρήματα, αλλά ο Αλβανός δεν είχε φέρει τα ναρκωτικά. Τότε είπαμε στον φίλο μας που μας είχε φέρει σε επαφή να πάρει τον Τζουλιάνι και να παρέμβει για να τα φέρει», λέει χαρακτηριστικά.

Σε βάρος των τριών δραστών έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης αφού οι Αρχές πιστεύουν ότι από την επομένη κιόλας της δολοφονίας άρχισαν να διαφεύγουν ένας ένα προς την Αλβανία, αφού πρώτα έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στα social media σε μια προσπάθεια να καθυστερήσουν τις αρχές να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα