Αδερφός 44χρονης: Η Ειρήνη δολοφονήθηκε – Σίγουρα δεν αυτοκτόνησε (video)

Θρίλερ στο Αγρίνιο με τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιώνΑποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας οι συγγενείς της άτυχης ΕιρήνηςΗ σχέση της με τον γιατρό και το «ύποπτο» τηλεφώνημα που φέρεται να έλαβε πριν εξαφανιστεί

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Αγρινίου με την υπόθεση της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, που εξαφανίστηκε ανήμερα των Φώτων από το σπίτι της και βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της στην παραλία Φωτμού, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο γιος της 44χρονης: Τη μητέρα μου τη σκότωσαν, δεν αυτοκτόνησε (video)

Το άψυχο σώμα

της γυναίκας βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του της, ενώ έφερε εγκαύματα, κυρίως στα χέρια και το πρόσωπο. Στο σημείο βρέθηκε και ένα δοχείο με εύφλεκτο υλικό. Η πρώτη εκτίμηση των ιατροδικαστών είναι πως πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο, μαρτυρίες των συγγενών και προσώπων που γνώριζαν καλά την άτυχη μητέρα υποστηρίζουν πως πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια, κάποιος ήθελε να κόψει το νήμα της ζωής της.

Δείτε επίσης: Νεκρή εντοπίστηκε 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Παραμένουν μυστήριο τα αίτια θανάτου (video)

«Αποκλείεται να αυτοκτόνησε»

Ο αδερφός της άτυχης 44χρονης, μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, εκτίμησε πως η αδερφή του δεν αυτοκτόνησε: «Ο ιατροδικαστής είπε ότι η πρώτη εικόνα της 44χρονης, «δείχνει» αυτοκτονία. Ωστόσο, τίποτα δε μπορεί να πει με σιγουριά αν δεν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις και κυρίως, αν δεν βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων», είπε.

Ωστόσο, εν συνεχεία, προέκρινε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας: «Είναι σίγουρο ότι η αδερφή είναι δολοφονημένη, δεν μπορεί να μου το βγάλει κανείς από το μυαλό έτσι όπως την είδα. Τώρα ήμουν στην Ασφάλεια, συζητούσαμε δεύτερη φορά. Τα στοιχεία είναι όλα ανοιχτά, τα κοιτάνε, τα μελετάνε».

Ερωτηθείς για την εκτίμηση των αστυνομικών αρχών, απάντησε: «Δεν μπορούν να θεωρήσουν κάτι γιατί δεν υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση και τοξικολογικές εξετάσεις. Αυτό το πράγμα που είδα δεν ήταν η αδερφή μου, ένα τέλειο σώμα και ένα κεφάλι τεράστιο».

Όταν ρωτήθηκε εάν υποθέτει ποιος θα ήθελε να σκοτώσει την αδερφή του, είπε: «Υπάρχουν πολλά που υποθέτω. Αυτό που είδα είναι καθαρά δολοφονία. Διαψεύδω ότι μου είχε στείλει SMS που λέει: να προσέχεις τα παιδιά μου. Εγώ την είδα την Παρασκευή, όλα ήταν καλά. Παρασκευή μεσημέρι μιλήσαμε γελάσαμε και από εκεί και πέρα τέλος».

Ο μυστηριώδης γιατρός – Το «ύποπτο» τηλεφώνημα

Στο μεταξύ, οι αρχές έχουν εστιάσει σε δύο πρόσωπα. Πρώτον, σε έναν γνωστό της άτυχης γυναίκας από την περιοχή του Αγρινίου στον οποίο η γυναίκα φέρεται να είχε δώσει κάποια χρήματα, σύμφωνα με το Tatiana Live.

Ακόμα, κλήθηκε για δεύτερη φορά για κατάθεση ένας γιατρός, φίλος της 44χρονης. Όπως αναφέρει η ξαδέρφη της 44χρονης, φέρεται να είχε επαφές με το θύμα.

«Είχα ακούσει ότι υπήρχε μία σχέση με αυτόν τον γιατρό. Εγώ ξέρω ότι της είχε πει ότι είχε πάρει διαζύγιο και πως είναι χωρισμένος. Χθες έμαθα πως δεν είναι χωρισμένος», υπογράμμισε η ξαδέρφη του θύματος.

«Η Ειρήνη δεν υπήρχε περίπτωση να πάει εκεί μόνη της. Εκεί την πήγανε», πρόσθεσε με νόημα και τόνισε: «Δεν υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο να αυτοκτονήσει. Δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει».

Μάλιστα, η άτυχη Ειρήνη φέρεται να δέχτηκε ένα τηλεφώνημα λίγο πριν εξαφανιστεί. «Πιστεύω ότι η τελευταία κλήση που πήρε και είπε: “φεύγω και γυρνάω σε λίγο”», υποστήριξε η ξαδέρφη της 44χρονης που ζητά να γίνει άρση του απορρήτου για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Επέστρεψε στο σπίτι για να… ξαναφύγει – Οι τελευταίες στιγμές της 44χρονης

Βίντεο-ντοκουμέντο παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές της άτυχης 44χρονης. Όπως θα δείτε, το αυτοκίνητο μάρκας Ford και μοντέλο Ka, χρυσαφί χρώματος, περνά από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Λίγες στιγμές νωρίτερα, η 44χρονη είχε παραλάβει το αυτοκίνητό της, ανήμερα των Φώτων, από το συνεργείο όπου το είχε αφήσει για επισκευή, σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από το σημείο που «συνελήφθη» από την κάμερα, στις 11:50, με κατεύθυνση προς το χωριό της.

Λίγες στιγμές μετά βρισκόταν σπίτι της. Έπειτα έλαβε το ύποπτο, κατά τους συγγενείς, τηλεφώνημα και έφυγε από το σπίτι της. Λίγο αργότερα, άφηνε την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς επιμένουν πως το τηλεφώνημα φαίνεται να έπαιξε ρόλο στην υπόθεση διότι, σύμφωνα με το Tatiana Live, η άτυχη κοπέλα θα μπορούσε να πάει κατευθείαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή δίχως να επιστρέψει στο σπίτι της καθώς ήταν στον δρόμο της.



Βίντεο: Epsilon

Keywords
Τυχαία Θέματα