Tweet παραληρήματος με… Σάκη Ρουβά από βουλευτή του VMRO μετά την παραίτηση Κοτζιά (εικόνες)

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις -εντός, αλλά και εκτός των συνόρων – για την παραίτηση που υπέβαλε την Τετάρτη ο έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς.

Αναλυτικότερα, πολλοί υπουργοί Εξωτερικών αλλά και αξιωματούχοι της ΕΕ έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον Νίκο Κοτζιά για τη συνεργασία τους, αλλά και για το μεγάλο του διπλωματικό κατόρθωμα κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας, που δεν είναι άλλο από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Βέβαια, η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά αποτέλεσε αφορμή και

για διάφορα «δηλητηριώδη» σχόλια. Το πιο χυδαίο από αυτό έγινε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ και βουλευτής του εθνικιστικού αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE, Αντόνιο Μιλοσόσκι.

Το ακροδεξιό VMRO προσπαθεί εξάλλου με κάθε τρόπο να υπονομεύσει τη Συμφωνία Πρεσπών, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός του σκοπιανού Κοινοβουλίου, με τρόπους που σίγουρα δεν ακολουθούν την… κοινοβουλευτική και νόμιμη διαδικασία.

Σε αυτό το μοτίβο και ο πρώην ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ κατάφερε να χωρέσει σε ένα tweet τον Νίκο Κοτζιά, τον σκοπιανό ΥΠΕΞ Νικολά Ντιμιτρόφ, καθώς και τον… Σάκη Ρουβά.

Ο Μιλόσοσκι έγραψε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Κοτζιάς αποχαιρέτισε τον Ντιμίτροφ με το τραγούδι «Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας» του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά.

Коцијас го поздрави другарчето @NDimitrovMK со песната “Aima, dakrya ki idrotas” од Sakis Rouvas. https://t.co/J3IsoP15PZ

— Antonio Macedonian (@AMiloshoski) 17 Οκτωβρίου 2018

Στα επόμενα tweets του εξαπέλυσε τα γνωστά πυρά κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς την μεταξύ άλλων ως «νεκρή».

Договорот од Преспа имаше еден архитект (Коѕијас), 2 потписници (Коѕијас и Димитров) и еден смислено испланиран опонент (Каменос). Повлекувањето на Коѕијас и продолжувањето на сојузот Ципрас-Каменос е потврда дека Договорот од Преспа е мртов.
Димитров може да си поднесе #оставка pic.twitter.com/d8H7XPt7Oh

— Antonio Macedonian (@AMiloshoski) 18 Οκτωβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα