To 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη

To 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την εταιρεία Libra Press και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας.

Η διοργάνωση

που θα λειτουργήσει 09:00 με 21:00, θα έχει συνεδριακό και εκθεσιακό μέρος. Σαν συνέδριο θα υπάρξουν 15 θεματικές ενότητες ομιλιών με 54 συνολικά ομιλητές. Όλο το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα www.salonica-electronix.gr.

Στο εκθεσιακό μέρος υπάρχουν συνολικά 56 περίπτερα, με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης της κλαδικής αγοράς.

Η είσοδος στo συνέδριο είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσει ο επισκέπτης τα στοιχεία του στο πίσω μέρος της πρόσκλησης και να τα παραδώσει στην reception κατά την είσοδό του. Άλλος εναλλακτικός τρόπος εισόδου είναι να συμπληρώσει τα στοιχεία του στη σχετική φόρμα που θα βρει στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Το συνέδριο θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω Live Streaming, από τις ιστοσελίδες www.digitaltvinfo.gr, www.securityreport.gr και www.satleo.gr, για ζωντανή παρακολούθηση και συμμετοχή μέσω live chat.

Keywords
Τυχαία Θέματα