Silver alert: Εξαφανίστηκε 37χρονος από τον Βόλο – Πήγε για δουλειά και δε γύρισε ποτέ (video)

Silver alert εκδόθηκε για τον 37χρονο Ηλία Πινακά, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, όταν και έφυγε από τη δουλειά του, χωρίς, ωστόσο να επιστρέψει ποτέ στο σπίτι του. Ο 37χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού τεσσάρων ετών και ενός μωρού σχεδόν ενός έτους.

Όπως μετέδωσε το taxydromos.gr, ο Ηλίας Πινακάς, που εργάζεται ως σεκιούριτι σε κατάστημα του Old City και είναι πατέρας δύο παιδιών, δεν έχει δώσει σημείο ζωής από το μεσημέρι της Δευτέρας, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ανησυχεί

ότι κάτι κακό του έχει συμβεί. «Τον αγαπάμε όλοι πάρα πολύ. Ο,τι και να συμβαίνει, να δώσει κάποια σημεία ζωής. Τον αγαπάμε και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο», τόνισε η σύζυγός του.

Ο 37χρονος χρησιμοποίησε το αμάξι των γονιών του, μάρκας Fiat Punto και μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377, προκειμένου να μεταβεί στην εργασία του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, η τελευταία επικοινωνία με την σύζυγό του ήταν στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγο πριν σχολάσει. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία και το τηλέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Πηγή: Silver alert: Εξαφανίστηκε 37χρονος από τον Βόλο – Πήγε για δουλειά και δε γύρισε ποτέ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα