Serial killer Κύπρου: Εντοπίστηκε η σορός της 29χρονης από τις Φιλιππίνες, σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα θανάτουΣτη βαλίτσα βρισκόταν το πτώμα της 29χρονης από τις ΦιλιππίνεςΣτο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής

Εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, και η τρίτη βαλίτσα θανάτου που πέταξε ο 35χρονος serial killer της Κύπρου.

Δύτης βούτηξε στην Κόκκινη Λίμνη και κατάφερε να εντοπίσει τη βαλίτσα στην οποία βρισκόταν το πτώμα, της 29χρονης Μαρικάρ

Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες, την οποία ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Δεκέμβριο του 2017.

Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, ενώ εκεί βρίσκονται και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, τα οποία διερευνούν τις υποθέσεις του 35χρονου «Ορέστη».

Υπενθυμίζεται ότι στην Κόκκινη Λίμνη, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος συνεχίζει να κρατείται στον αστυνομικό σταθμό, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε εκπνέει το διάταγμα προσωποκράτησής του, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

(πληροφορίες από reporter.com.cy)

Keywords
Τυχαία Θέματα