Serial killer Κύπρου: Διαβάζει φανατικά «Game of thrones» στο κελί του

«Λιγομίλητος, ευγενικός, τυπικός και ήρεμος».

Με αυτές τις λέξεις περιγράφουν τον 35χρονο serial killer της Κύπρου, οι άνθρωποι οι οποίοι συναναστρέφονται μαζί του στα κρατητήρια όπου βρίσκεται μετά τη σύλληψή του.

Όπως δήλωσαν στην εφημερίδα «Πολίτης» οι υπόλοιποι κρατούμενοι, ο 35χρονος «δεν είναι ένας προβληματικός κρατούμενος και ακολουθεί το πρόγραμμα των κρατητηρίων με στρατιωτική πειθαρχία, ίσως λόγω της ιδιότητάς

του ως αξιωματικού».

Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, δεν λέει πολλά και διαβάζει ασταμάτητα.

Τρελαμένος με το «Game of thrones»

Τις περισσότερες ώρες ο «Ορέστης» τις περνάει στο κρεβάτι του κελιού του, διαβάζοντας. Έχει τη σειρά βιβλίων του Game of Thrones του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και όπως ανέφεραν οι πηγές τα έχει «καταβροχθίσει».

Όταν διαβάζει δεν ενδιαφέρεται καν για τα όσα συμβαίνουν στα κρατητήρια. Τις υπόλοιπες ώρες ενημερώνεται από εφημερίδες και δεν μένει μόνο στα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Ό,τι όμως κι αν κάνει, σύμφωνα με τους συγκρατούμενούς του, η μέρα του κλείνει με την ανάγνωση των βιβλίων.

Το «κλικ» από τις χειροπέδες

Ο «Ορέστης» δεν δίνει την εντύπωση του ανθρώπου που είναι στην πραγματικότητα.

Ο 35χρονος είναι πολύ ήρεμος χωρίς εξάρσεις ή κρίσεις θυμού. Αν και σπανίως μιλάει, όταν το κάνει είναι ήρεμος και τυπικός, τόσο με τους άλλους κρατούμενους, όσο και με τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, όταν φτάνει η ώρα που του βάζουν χειροπέδες για να τον μεταφέρουν, αρχίζει να δείχνει ανήσυχος. Όταν ακούσει το «κλικ» από τις χειροπέδες που κλείνουν, τότε το βλέμμα του σκοτεινιάζει.

Αυτή η συμπεριφορά έχει γίνει θέμα συζήτησης μεταξύ των αστυνομικών που τον φρουρούν, χωρίς να αντιλαμβάνονται το λόγο που αναστατώνεται από το συγκεκριμένο ήχο.

Σημειώνεται τέλος πως όλες τις ημέρες που βρίσκεται κρατούμενος ο Νίκος Μεταξάς, δεν τον έχει επισκεφθεί κανείς άλλος πλην του πατέρα του, ο οποίος του έχει δώσει και κάποια είδη πρώτης ανάγκης.

(πληροφορίες από politis.com.cy)

Keywords
Τυχαία Θέματα