«O Τσίπρας μου πρότεινε το Επικρατείας για να μη φύγω», υποστηρίζει ο Καμμένος

Σε νέες καταγγελίες με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών προχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε: «Ο κ. Κοτζιάς λαμβάνει εντολές. Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά, αλλά παρέδωσε τις βίζες του Υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία

που καταλήγει σε off shore του Σόρος. Όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «άτομα που έχουν σχέση με τη διαπλοκή φαίνεται να έχουν σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν χτυπάς έναν εφοπλιστή και τελικά ο νικητής είναι ο εφοπλιστής, νομίζω ότι φαίνεται πως μας πιάσανε κορόιδα».

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η στάση του Ζόραν Ζάεφ είναι προκλητική, καθώς από την πρώτη στιγμή αγνοεί τη Συμφωνία και κάνει επανειλημμένες αναφορές, χρησιμοποιώντας την ονομασία «Μακεδονία» για τη χώρα του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, υποστήριξε στη συνέχεια ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και ότι ο ίδιος το πληροφορήθηκε από έναν δημοσιογράφο που τον προειδοποίησε ότι «ο Βούτσης σας την έχει στημένη» και σκοπεύει να εφαρμόσει το άρθρο 15 του κανονισμού της Βουλής.

Ερωτηθείς αν ο Πρωθυπουργός, συμμετέχει σε αυτό το σχέδιο, απάντησε ότι δεν γνωρίζει και αυτό θα φανεί από τις κινήσεις του από εδώ και πέρα.

Στο σημείο αυτό, σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας του ζήτησε να μην φύγει από την Κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αντάλλαγμα να συμπεριληφθεί ο ίδιος και όσα από τα στελέχη του επιθυμούσε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε αρνήθηκε κατηγορηματικά και επέλεξε να υπερασπιστεί το συμφέρον της πατρίδας του.

Επίσης ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και «κάτι δεν πάει καλά».

Σχολιάζοντας τη στάση στελεχών των ΑΝΕΛ που έφυγαν από την παράταξη όπως η κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης, υποστήριξε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη αποστασία, καθώς αντάλλαξαν τις θέσεις τους με κυβερνητικές καρέκλες.

Δήλωσε ότι αν προχωρήσει η αποστασία και φανεί ότι ο Πρωθυπουργός έχει συμμετοχή σε αυτήν, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα οδηγηθούμε σε εκλογές πριν από την 25η Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα